Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thememoriez

Marketing

Bolesna sam. Smjc.

Ovo je nastavak prošlog posta. Recimo, na neki način. Nastavak događaja. Iako se nije puno toga dogodilo od onda. Unaprijed se ispričavam zbog bezveznog posta. Rekla bi da previše Andola i Aspirina loše djeluje na mene.


Bolesna sam. Nisam išla u školu od utorka. Nisam stigla ni popričati sa svojim bivšim, da vidim na čemu smo sada, jesmo li i dalje neprijatelji, i hoče li me i dalje ignorirati. Jedna od mojih, nazovimo je tako, prijateljica (iako mi nije nimalo draga) bila tamo gdje on živi, neznam zašto. I njegov prijatelj joj je rekao da smo nas dvoje zabrijali u subotu. Tako da mi je u ponedjeljak bilo veselo, jer je ona morala svima razglasiti to, svima koji me i znaju i neznaju, pa su me radoznali pogledi stalno zapitkivali što će biti dalje sa nama, hočemo li se ponovo pomiriti.

I ta ženska koja je to razglasila, i ona je me je pitala to isto pitanje, a ja kad sam odgovorila da nema tog Isusa da ćemo se mi pomiriti, ona je to ponovo išla svima razglasiti (uključujući i mom bivšem). Ali recimo da je malo izmjenila moje riječi. Rekla je da sam ja rekla da se on želi pomiriti samnom, ali da se ja ne želim pomiriti sa njim. Otkud sada to? Tako da je on porekao i da je uopće bilo išta između nas u subotu i počeo opet vikat kako njega nitko ne razumije.

A onaj lik s kojim sam bila završila u subotu? Imala sam pogrešan broj, pa sam pitala njegovog najboljeg prijatelja da mi da broj jer bi se stvarno trebala ispričati zato što sam onako otišla. I dao mi je. I ispričala sam se, a lik je rado prihvatio moju ispiriku (ignorirajmo onaj dio kad mi je govorio da je ispao papak. Možda zato što on je papak.)

Sad se dopisivamo, vidit ćemo se u subotu najvjerojatnije, otiči na kavu ili nešto. Neznam. Bio mi je drag u početku, ali sada... Previše mi se pokorava. Ponaša se kao da sam kraljica a on moj vjerni sluga. Daje mi previše komplimenta. I zove me svojim mačićom. Zaboga, ja sam čovjek! Prestanite mi davati glupe nadimke! Uglavnom, nešto od tog bi trebalo biti i dobro, znam, ali meni nije. Ja takvog muškarca i ne smatram muškarcem. Zaboga, pa ima 19 godina! Stariji je od mene 4 godine. (da, znam, nebi se trebala petljat sa punoljetnima, al desilo se) Zar on nebi trebao misliti na to kako po.ebat maloljetnicu i onda otiči? Zar to nije cilj? Zašto se ponaša kao da je drukčiji? Zašto laže? SVI SU MUŠKARCI ISTI. Točka.

Da. Ja i dalje mrzim sve muškarce.

Post je objavljen 23.04.2009. u 12:56 sati.