Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

Nekako nemam vremena za blog ovih dana. Sad je lijepo vrijeme vani pa kad sam kod kuće uvijek nešto ima za raditi a kad sam na poslu ne stignem isto ili dok imam vremena ne znam kaj bi napisala. Čitam dosta blogova ali ne stignem sve komentirati ili jednostavno mi neka stranka uđe i ja zaboravim kaj sam mislila komentirat :))....kratka pamet, kaj će te heheheh.

Danas spavam sama :), Polovica otputovao na poslovni put.

------------------------

Na tečaju engleskog mi je super i baš mi je drago kaj sam si to upisala. Da živim u Zagrebu upisala bih i Korejski ali...eto...ne živim...moram se snalazit sama...ovako preko neta...

Već dosta toga razumijem...ali nije to to...voljela bih kad bih mogla naučit kak se spada.

Ironija mog učenja jezika je ta da sam se ja upisala u prvi razred jezićne Gimnazije ....odnosno, tata me je upisao tamo jer za ekonomsku školu nisam imala dobre ocijene. Ja sam se plakala cijelu noć zbog toga. Za par dana mi je došla obavijest da sam primljena i u ekon., jer su otvorili još jedan razred...i tako sam ja završila u ekonomskoj i danas si mislim kakva je to u biti sudbina bila...kaj bi bilo da sam ostala u jezičnoj?...da li bih već onda otkrila da me jezici u biti zanimaju ili to dođe s godinama?

Ovako sam se ubijala od knjigovodstava koje doslovno i dan danas mrzim....ali ajd bar si sama sve to obavljam...neka korist od njega :)


Engleski sam naučila ...hmm...nit sama ne znam kako...jednostavno nisam imala prijevod na neke serije i filmove i samo sam slušala a Polovica mi je dosta toga pomogao i prevodio...tako da sam ja jednostavno sama počela gledati i razumjeti...samo sam se iznenadila kako znam i čitati engleski a nikad ga nisam učila...to me je malo iznenadilo.


Zato sam i upisala tečaj da savladam taj jezik kako treba jer ja razumijem, prevedem i sve samo se bojim sama nešto

Danas bi voljela da ima 20. god., i ovu pamet...:)...ajme, gdje bi mi kraj bio hehehhe...


Ma, nisam ja ni ovako stara ali naše društvo nas čini starima...jedino kaj svi pričaju je kad češ imati djecu...znaš li koliko ti imaš godina, a ideš učiti...sad......?!!



-----------------------

Evo jedne grupe iz Koreje ali ovaj je singl na japanskom: DBSK



wave

Post je objavljen 15.04.2009. u 11:51 sati.