Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

i nakon produženog blagdanskog vikenda... produžen radničko mučenički tjedan!


Jest da sam na poslu već sat vremena i da sam budna više dva sata, ali još uvijek ne uspijevam normalno gledati svijet oko sebe i jedino šta dobro vidim je nekakav kauč, krevet, ležaj... a toga trenutno nema oko mene.

Produženi vikend je bio baš produžen, u jednom smislu, a u drugom pak prekraćen.. Kao što smo planirali, ovaj vikend smo zaružili do ranojutarnjih sati. Nije bilo turneje kao što sam najavljivala (naime, prerano smo krenuli s potocima alkohola) pa smo se zadržali u lokalnom bircu na živoj muziki. I izdržala sam čak do tri ujutro! Neću u detalje, jedino kaj ću spomenut jest dio da smo amato baš svi tu večer zaplivali boreći se alkoholnom strujom ;)

E, sad.. zašto produžen radničko mučenički tjedan? Radim samo četiri dana, ali mi se sutra nacrtava u uredu inozemni gos'n project manager za Lijepu našu i naravno koji je šutio zaliven ko ona stvar da će dovesti novu mi kolegicu. Tako je Gos'n bez muda jučer navečer u 10 oklok poslao mejl da dolazi danas predvečer (ne, nema teoretske sanjive šanse da idem pred njega, može me vrit pihnut) i da će mi predstavit novu buduću kolegicu (e sad, dal bu ona već počela radit il tek finaliziraju razgovor, to ne znam, a pošto sam ja samo voditelj ovog ureda, to vjerojatno ne trebam znati).
A Gos'n bez muda će biti tu i idući tjedan, tak da mi se već lagano serucka od toga. Jer totalno ne znam kaj bi mogao raditi tu desetak dana a ne zna zucnut niš po naški. Kaj se mene tiče, može mi sjediti u uredu i gledat me kak radim. I mogu ga profurkat po centru grada u svojem 19 godina starom raspadajućem limenom ljubimcu (možda trul pod pukne ispod njega pa mu posanjčem dupence po zagrebačkom asfaltu). Ili ga mogu profurkat u službenom autu za koji sam prije godinu dana tražila ponude i predračune.... ups, pa oni taj auto nikad nisu kupili, joj mene, plavuša je to zaboravila! Stvarno ne znam kak sam mogla!
Ako niš drugo mogu ga profurkat u taxiju za koji mi svesrdno daju pare kad idem na sastanak, ali jajks! Ja ne koristim ni taxi već se za svoje novce vozim s gradskim prijevozom ili pak tjeram svoje limeno siroče o svom trošku.

Joj ljudi moji, ovo će biti nadasve zanimljivo, samo čekam da mi nekaj veli, i da me nekaj pita. Uf kak sam nabrijana! A možda da ih sve zaj... pa si uzmem bolovanje? hehe

Odoh sad, moram riješiti test iz zaštite od požara, na temelju predavanja na koja me nitko nije slao, i na temelju skripte koju su valjda piromani pisali pa pol toga namjerno fali.

Ljubi vas vaša Shimi dok još može, jer budem za koji dan s kalašnjikovim hodala po Zagrebu!


Post je objavljen 14.04.2009. u 08:44 sati.