Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

NK Selište - NK Strijelac : 3 - 2

U subotu je nažalost prekinut naš dug niz neporaženosi u ligaškim utakmicama koji traje još od 18.5.2008. i onog susreta s Vatrogascem kada smo igrali bez 6-7 standardnih igrača.
Opet je za nas kobno bilo Selište koje nam je u prošloj polusezoni jedino uspjelo uzeti bodove. Domaći su prvi došli u vodstvo, ali na 1 - 1 izjednačava Curić nakon odličnog duplog pasa sa Herićem. Nešto kasnije Curić je zabio još jedan gol, ali je on poništen zbog navodnog zaleđa. S rezultatom 1 - 1 odlazi se na odmor.
U drugom poluvremenu opet dobivamo gol. Nešto kasnije iz jednog slobodnjaka oko centra Dvorski je odlično pucao, te je golman uspio samo kratko odbiti loptu koja dolazi do Madunića koji to ne propušta realizirati. Nekih 5 minuta prije kraja utakmice jedan odbijanac ipak je na kraju završio u našoj mreži. Uslijedila je naša potpuna ofenziva. U jednoj akciji Curić je bio odlično proigran. Prošao je golmana koji ga je nakon toga srušio rukama. Sudac je prvo pokazao na bijelu točku, ali je promijenio svoju odluku i opet dosudio zaleđe.

Igrali smo u sljedećem sastavu: M.Sabljov, Blažeković, Dvorski, Posejpal, Kuna, Dalenjak, Perinović, Čović, Kranjčec, Herić, Curić
Na klupi su bili Pervan, Madunić i Ovad.

Žute kartone dobili su Čović zbog preoštrog starta, Curić zbog povlačenja za dres te Blažeković zbog ispucavanja lopte nakon prekršaja.

Sljedeću nedjelju igramo kod kuće protiv NK Vatrogasca


Post je objavljen 12.04.2009. u 22:14 sati.