Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/barinic

Marketing

STIGAO I USKRS

Prvo unaprijed želim sretan Uskrs, ženama da im zeko stavi jaja u gnijezdo, a muški neka paze na svoja dok ih stavljaju u gnijezdo, tucajte se.... Proljeće se razbuktava, sunce došlo, lijepo vrijeme...a sa lijepim vremenom i radovi oko kuće, u vidu zidanja, tesanja, grebanja, bušenja, varenja itd., tako da stvarno teško dolazim do kompjutera i samim tim do pisanja bloga. Međutim, po brojaču vidim da me redovito posjećujete, a ja ni vas također nisam zaboravio, tako da vas obiđem kako stignem. Slabo stignem i crtati, slabo stignem ići i u ribolov, a počeo sam održavati davna obećanja samom sebi i krenuo kod zubara.

Tako, zbog toga vam ne stignem nacrtati nešto baš za ovu priliku, već izabirem nešto iz svoje arhive...

Image and video hosting by TinyPic

OBAVIJEST ZA ONE KOJI NE ZNAJU!!! Preselio sam, odnosno vodim blog ovdje i na vecernji.hr blog. ring, gdje me možete čitati na ovoj adresi:
barinic strip i ilustracije (http://blog.vecernji.hr/barinic). Ovdje, na Blog.hr-u ostat će arhiva svih postova, a ponekad ću ubaciti neki novi post, jer ne želim zauvijek ugasiti ovakav lijepi blog i ostati bez svih vas s kojima provodim besane trenutke. Nadam se da ćete me posjećivati na novoj i ovoj adresi kao što ću i ja vas nastaviti posjećivati. Linkove prema vama na Večernji.hr ni banneri na Večernji. hr, nažalost, ne mogu staviti, što je tamošnja "politika".


Ako hoćete, posjetite i pogledajte Tommyjev blog, stavio je novi post.
Tommy:
Tommy design


49150

Post je objavljen 09.04.2009. u 07:23 sati.