Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragonsrules

Marketing

Rezultati nagradne igre

Evo, nakon puno mailova što ste mi slali, dolaze rezultati. Svi su bili stvarno odlični, i bilo mi je teško odabrati najbolje. Ali evo:

1.nagradna igra:CRTANJE ZMAJEVA

1.Horses Lover (Geode)
2.Dragony (Srebrno)
3.Doda i Eli (Bilo koje obično ili 1000 bilo kog resursa na DA)


(stvarno se nisam mogla odlućiti između vas dvije. Zeleni zmaj od Dode mi je zakon, a ovaj od Eli mi je ful simpatičan)

2.nagradna iga:PISANJE PRIČE

1.Dragony (Geode)
2.Jaguarka (Srebrno)
3.Bubalo1 (Bilo koje obično ili 1000 bilo kog resursa na DA)


Ovo su 2 pobjednička rada. Crtež od Horses Lover:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

I priča od Dragony:

Jednom davno živio je zmaj koji se zvao Sankom. Imao je puno prijatelja i bio je veseo.
Jedne večeri, dok se šetao šumom, uočio je da se nešto skriva iza kamena. Došao je tamo i ugledao malenu životinjicu. Sankom je mislio da je malena životinjica gladna pa ju je odnio kući, u špilju i tamo ju je nahranio. Sankom reče: „Hm... kako ću te nazvati? Znam, Gerion!“. Od toga trenutka je započelo njihovo prijateljstvo. Družili su se po cijele dane i noći, bili su najbolji prijatelji, no sve je to promatrao Rogus, zli zmaj koji je bio Sankomov najveći neprijatelj. Dok su jedne noći Sankom i Gerion spavali, Rogus se ušuljao u špilju i ukrao Geriona dok je Sankom čvrsto spavao. Kada se Sankom toga jutra probudio, vidio je da nema Geriona i odmah se uplašio. Pitao je sve prijatelje u okolici jesu li ga vidjeli, no svi su rekli da ga nisu. Jedan zmaj mu je rekao da je te noći vidio jednog zmaja kako u naručju nosi nekakvu životinjicu i misli da je to bio Rogus, a Sankom je onda odmah znao da je Geriona ukrao Rogus. Odletio je u Rogusovu špilju, no tamo nije bilo nikoga. Naslonio se na jedan kamen, kada se odjednom nešto počelo otvarati. To je bio tajni prolaz. Išao je i išao njime, i dođe u nekakav labirint. Ne zna kuda bi išao, pa krene desnim putem. Odjednom se pojavi duh nekakvog zmaja koji mu vikne: „Ne! Skreni lijevo, to ti je pravi put!“. Sankom potrči lijevim putem i zamalo padne u lavu. Krene desnim putem i vidi da je to pravi put. Opet ne zna kuda bi išao pa se odjednom pojavi jedna mačka koja mu kaže: „Uvijek idi desnim putem, i to će te dovesti do Geriona i Rogusa“, no Sankom ju nije htio slušati jer je mislio da je i ona zla. Krene lijevim putem, i zamalo upadne u vodu. Vratio se do mačke i upitao ju je: „Ti si dobri duh?“ a mačka mu odgovori: „Ja nisam duh, ja sam živa, Rogus me je uhvatio i sada mu moram služiti. Kažem ti, idi uvijek desnim putem.“ Sankom ju posluša i krene desnim putem. Tako je učinio i sa svim ostalim skretanjima. Kada je prošao labirint, ušao je u jednu sobu gdje je Gerion ležao u kavezu. Odjednom kavez padne na Sankoma i on završi u kavezu. Gerion ga primijeti i tužno pogleda. Dođe Rogus i kaže: „Napokon sam te ulovio i napokon sam te pobijedio, Sankom! Hahaha!“. Dođe mačka iz labirinta i ljutito kaže Rogusu: „Dosta mi te je, Roguse, toliko ti godina služim, a sve što dobijem su dva malena miša u tjedan dana!“ a Rogus odgovori: „Mačko, idi u labirint dok te nisam zamrznuo!“. Sankom je tužno razmišljao kako je sve gotovo i da nema spasa, no odjednom mu kroz glavu proleti jedna misao: „Moj je element vatra, a Rogusov je led! Mogu ga pobijediti ako ga otopim!“ i Sankom počne bacati svoje vatrene kugle na Rogusa. Rogus se počne otapati i na kraju se pretvori u jednu lokvu. Mačka dođe, oslobodi Sankoma i Geriona i kaže: „Evo, sad ste slobodni, idite, a ja ću otići nekim svojim putem.“, no Sankom nije želio da ona bude sama pa joj odgovori: „Ti možeš ići s nama i tamo ćeš dobivati sve što zaželiš!“.
Tako su njih troje sretno otišli u Sankomovu špilju i družili se dugo, dugo...


Nadam se da vam se sviđaju radovi i da nećete biti tužni ako niste došli na postolje. Nagrade ću vam dati ćim se zmajevi počnu pariti, s time da 3 mjesto mogu dati odmah (ako je za DA).
Pozdrav!


Post je objavljen 04.04.2009. u 15:22 sati.