Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kontrash

Marketing

DANAS JE DAN


Lady, hvala na pozdravu u zadnjem komentaru, ali ne spi se zimski san već se ganja izgubljeno zdravlje! Kak bi rekla Brankica Šeparović (bar mislim da je ona) - U potrazi za izgubljenim vremenom! Obzirom da je ova stvarca od b(r)loga zamišljena kao svojevrsni dnevnik, onda evo za danas nešto.
Prvi put u životu da sam počel sažalijevati ove naše zdravstvene djelatnike, kaj im je ovaj međed Milinović napravil to ni normalno, rasturil ih je ko svinja (što on i jest, u moralnom smislu, naravno, ništa osobno protiv svinja nemam!) masnu krpu (što zdravstveni djelatnici nebi smjeli biti, a on ih je srozao na taj nivo). Evo cijelo jutro istražujem gdje da napravim još jednu pretragu i nitko pojma nema! Ujutro sam osobno bio na Rebru gdje su mi pocicali malo krvce rumene, a za dio pretraga su me naputitli da se sam raspitam di se to dela, i kao što rekoh cijelo jutro sam zgubil na internetu u telefonu i više.manje niš. Po zadnjim informacijama može se napraviti u Klaićevoj, a kak sam sitan rastom, dječje nevine duše i dovoljno blesav - probal bum tam! A krelce koji su mi je to prepisali (imaju i oni i svoja imena i prezimena, dično titulirana, pa ćemo ih ovom prilikom i iznijeti) - prezimenom stanovita dr. Andabak (stažistica okuugodne vanjštine, izaziva amoralne primisli, ali bijaše samo u krivo vrijeme na krivom mjestu, bezobzirno iskorištena da začepi di kapa, ili curi, bolje rečeno), a koja je bila samo trenutna zamjena dr-u Dušku Kardum koji je potpisan na nalazu (naravno, potpisal ga je netko drugi, jer je debeli bik bil spriječen delati ambulantno - ili mu se jednostavno NE DA, te nalaz nije niti vidio a kamoli potpisao!) nebi vlovili niti KGB, MOSSAD i CIA zajedno, da ga priupitam kaj on kao pisac s tim zapravo hoće reći, koja je poruka djela, motri se to u labosima nekak drukčije naziva! Da ne unosim zabunu - mjesto radnje KB "Dubrava", bolnica na kraju grada i rubu svijesti i zdrave pameti sa povremenim pucanjem i pjevanjem, kao i pokojim samoubojstvom (koje ne procuri u javnost, ili porcuri lažnjak - ja vidio očigledno i vlastoočno, drugi dan u novinama članak u 2,5 redova koji nema veze sa istinom!) Ukratko, za popizdit, anarhija je živa rapsodija prema ovome kaj se zbiva u zdravstvu! Onda nije ni čudo da su svi totalka otišli u u quratz, a ni prije nisu bili bogznakaj, pa zamisli sad situaciju nam novonastalu! Jupi i juhu i 'bem sve po spisku i katoličkom kalendaru, tamo negdje do rujna, zasad! U MP3!
Ali ne dam se ja sam tak! A ne, više ne! Samo zajebancija i jedino zajebancija!
Kak bi rekel Brian u legendarnom filmu "Brian's Life" još legendarnijih Pythonovaca kad ga na kraju prikucaju na križ, a on si zapopeva: "Take a look on a bride side of the life....ta-da, ta-da, ta-da-da-da-da-dam!!". Kaj bumo, show must go on! Life također! Ne bu nas niko.... jel'te!! A i ak bu......prepustimo se i uživajmo!pjeva


Post je objavljen 02.04.2009. u 14:03 sati.