Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmladostsisak

Marketing

SKUPŠTINA VZG SISAK


U petak 27.03.2009.g. u prostorijama DVD-a «Mladost» Sisak održana je izborna sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice grada Siska. Na ovoj sjednici izabrane su slijedeće osobe u organe upravljanja Zajednicom i to: predsjednik Ivica Šolaja, zamjenik predsjednika Juraj Malbašić, zapovjednik Miroslav Golub, za zamjenika zapovjednika Dubravko Pavlenić, dozapovjednici Dražen Sekulić i Drago Šabić, te u Nadzorni odbor: Dragutin Klarić, Ivan Malbašić i Mijo Mačković. Verificirani su i članovi Skupštine – predsjednici i zapovjednici svih 18 DVD-a koji su izabrani na njihovim Skupštinama, te po dva predstavnika iz VPG Siska, Sinaco d.d. Sisak, i CMC Sisak. Dva člana Skupštine iz redova građanstva ostali su i dalje i to gradonačelnik Dinko Pintarić i Zlatko Kiš.

Nakon održane sjednice članica našeg društva Freni Pereković 12.g.) sa svojim plesnim partnerom Ivanom Orabovićem (11.g.) oduševili su sve prisutne plesom koji su uvježbali u Plesnoj grupi TOP STEP SISAK. Nastupio je i stariji plesni par Marko Šapina sa svojom partnericom.

Po prvi puta na sjednicu Skupštine pozvane su i supruge članova jer je nakon radnog dijela uslijedilo druženje uz pjesmu i ples a za dobru glazbeni pobrinuo se glazbeni sastav Enigma.

VODITELJSTVO SKUPŠTINE









Post je objavljen 31.03.2009. u 15:57 sati.