Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samica

Marketing

JA SAM AGROSEKSUALAC

Image Hosted by ImageShack.us


Dragi moj lipi svitu

ja zbiljam neznam kud ide vaj svit. Štagod čuješ sve jedno zlo veće od drugog. Ta neračunam u to nu skupu limuzinu koju je ADZ kupijo baji Ivi a ni nu štasije kupijo baja Milan. To ni nikako iznenađenje kad vidiš šta sve rade s nas. Mogu šta oće al neće doka oće.

Mene više sekira va današnja pobenavita mladež. To još krcavo počme krast, silovat i đecu pravit. Ajd to šta prave đecu je najmanje zlo jer obojma bar bude lipo. Al eto čitam jučer kakoj jedan muškarčić od sedam godina u Berlinu opljačko curu od 17 godina. Onaj trčala po parku a on ju udari i sruši i uzme joj mobitel. Al su priskočili ljudi koji su se tud zatekli i uvatili ga i držali doka ni došla policija.

Onda ope u Amerike je njaka curica od 14 godina svoje gole slike metnila u internet samo da ju vidi njezin momak. Ta kad je već tila da ju on vidi, rašta se prid njim ni raspremila i pokazala mu a ne da gleda civli svit. Eto kakoj onda čudo kad već u tim godinama ostaju kuljave. Za vas koji neznate šta ta rič znači: to znači trudne, u drugom stanju. Te momčiće zalude pa im se digne kita i izjebu i. I koj onda kriv?

A izgleda da današpnja đeca prije sazriju no štaj to bilo prije. Evo vidite vog malog:


Image Hosted by ImageShack.us


A kad Papa nješta kaže onda svi graknu na njeg ko guske. Ni on reko ništa lošo. Rekoje da ta mladež ako se već jebe tako mlada, nek onda i pazi. I sad su počeli sa njakom akcijom skupljanja kurtona za papu. Oće da mu skupe jedan milijon kurtona i da mu i pošalju. Ta jebitese vi s kurtonima i brez nji i onda kukajte kako je na svitu lošo. Jebitese al na vaš račun.

Eto zar nisu i kod nas ni cigani dobili dvojke. On je 16 a ona 14 godina. I neka onda đed tumači kakoj to njiova kultura. Jebeš ti taku kulturu ako to moramo plaćat mi svi. Za moju jebačinu ni nikad niko moro platit. Ako si u stanju jebavat onda moraš bit u stanju i plaćat. Sve me vo sekira. Al da znate damije žo nog malog Engleza koji je mislijo daj otac a potlja se pokazalo da ni on već njaki drugi. Ja mislim daj on kad je to čuo revo. A štaće dite. Morda je revo jer ga je cura varala s drugim? Sva sreća pa je naeak i nise prombo osvetit navjernoj curi.

Na žena iz Donjeg Miholjaca je gore prošla. Nju je čojk, jer je sumnjo daga vara sa mlađim od njega, najprije izubijo, onda ju izjebo a onda ju naćero da se jabava sa ćukovima. Ta da, s pravim ćukama. Naćero ju je da pizdu namaže sa margarinom pa doveo tri njiova ćuke. I doka su je ćuke jebavale ona mu je morala pušit A nito mu ni bilo dosta već je ošo po tog na kojeg je sumnjo da ju jebava, 17 godina mlađeg od sebe, i doveo ga svojoj kuće i naćero i jedno i drugo dase prid njim jebu. Al prije no štasu svršili došla je policija i prikinila tu jebačinu.

I šta sad da čojk kaže na to. More lako bit da je mrtvokur. Eto sad ope neznate štaj to. Kod nas se kaže daj njeko mrtvokur ako muse teško diže il nikako nediže. Ti taki su obično ljubomorni. A koimje kriv ako nemogu jebavat. Nek se pokriju po ušima i šute, nek duraje, a žena akoje mlađa nek si nađe jebača. Ta znam daće kast da to ni dobro. Nebi ni ja voljijo da se meni tako šta desi. Al vo štaj on napravijo je zbilja priko svake mjere.
Tolikosam sad uzrujan da večeras od jebačine neće bit ništa. Al idem ja sad u štalu naranit marvu paću morda isćerat ve misli iz ve moje lude glave i jedva čekat da se smrkne pa da moju snašu nataknem.

Živi vi men i veseli bili


Post je objavljen 30.03.2009. u 18:40 sati.