Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragonsrules

Marketing

Sretan rođendan!

Evo, kao što naslov kaže, netko danas slavi rođendan. Prije točno godinu dana sam počela pisati ovaj blog. party Hvala svima koji ste uz mene bili ovu godinu dana ili manje. Častim vas sve s 2 nagradne igre:

1.Nacrtajte zmaja. Znam da danas postoje svakakvi programi koji mogu profesionalno nacrtati zmajeve, tako da vam je dozvoljeno ovog zmaja/zmajeve nacrtati jedino u paintu ili na papir pa skenirati ili slikati crtež. Dozvoljene su vam sve tehnike.

2.Napišite kratku priču o zmajevima. Možete je pisati u word dokumentu ili izravno u mail. Ne smije biti preduga (max. 3 stranice) i jedan od likova iz priče mora se zvati Sankom.

Sliku/priču, slati ćete mi na mail sankom@net.hr do petka (03.04.), kada će biti proglašenje pobjednika. Pobjednici će osvojiti nagradu, te će u idućem postu također izaći slika i priča koju su napisali. A nagrade su:

1.Geode DC jaje
2. Srebrno DC jaje
3. Bilo koje obično DC jaje ili 1000 bodova bilo kojeg izvora u DA-u

Znači postoje sve ukupno 6 nagrada. Pošto DC šteka, nagradu ću vam moći dati tek kad proradi. Ne zaboravite mi u mailu napisati koje je vaše ime na blogu ili forumu.
Sretno!wave

Post je objavljen 27.03.2009. u 16:21 sati.