Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/biblio

Marketing

Nakladnici i knjižare

...izvor...

NAKLADNICI I KNJIŽARE




1 AGM

Mrežne stranice nakladničke kuće AGM, koja pored izdavačke njeguje i galerijsku i glazbenoscensku djelatnost. On-line knjižara nudi uvid u cjelokupnu izdavačku produkciju kuće, kao i brojne druge informacije. - (hrv./engl.)
http://www.agm.hr/o_nama.htm

2 Algoritam

Mrežne stranice izdavačke kuće “Algoritam” nude naslove iz izdavačkog programa kao i strana izdanja koja «Algoritam» uvozi. Za korištenje jednog dijela stranica potrebna je registracija korisnika. - (hrv.)
http://www.algoritam.hr/

3 C.A.S.H.

Mrežne stranice nakladnika C.A.S.H. iz Pule. Pregled naslova iz bibliote "Histria Croatica", "de Verbo" i "C - Ljudski potencijali" u kojima je izdano preko 60 naslova, obrasci za narudžbu, pregled naslova u pripremi i dr. - hrv., engl.
http://www.cash.hr

4 Golden marketing

Mrežne stranice izdavačke kuće «Golden marketing» s popisom izdanja po područjima. Mogućnost on-line kupovine. - (hrv./engl.)
http://www.golden-marketing.hr/

5 Jesenski i Turk

Mrežne stranice izdavača “Jesenski i Turk”, opredijeljenog ponajviše za izdavanje knjiga s područja humanističkih znanosti, posebice sociologije. Donose i adrese triju svojih antikvarijata. - (hrv.)
http://www.jesenski-turk.hr/

6 KIS

KIS je projekt (Knjižni informacijski sustav) kojeg od 2000. godine razvija tvrtka “Faust Vrančić” s ciljem stvaranja najpotpunije baze podataka o knjigama u prodaji u Hrvatskoj. Na mrežnim stranicama mogu se naći informacije o knjigama koje se mogu kupiti u Hrvatskoj (uključujući i one koje su još u tisku), nakladnicima, dnevne vijestie o novima naslovima, zbivanjima u nakladništvu i dr. - (hrv.)
http://www.knjiga.hr/01.asp

7 Knjiga je knjiga

On-line antikvarijat u kojem se mogu naći različiti naslovi. Zanimljiva burza knjiga s nadmetanjem. - (hrv.)
http://www.knjigajeknjiga.com/index.htm

8 Knjiga u mreži

Mrežne stranice poduzeća “Unival” d.o.o. iz Zagreba koje se bavi distribucijom knjiga i poslovnim uslugama. Knjižara "Knjiga u mreži" njihova je virtualna knjižara koja nudi višestruke mogućnosti pretraživanja vlastite baze knjiga, informacije o pojedinim naslovima, forum u kojem se mogu izmjenjivati mišljenja, mogućnost kupovine ponuđenih naslova putem Interneta i dr. - (hrv.)
http://www.unival.hr/prva.html

9 Moderna vremena

On-line knjižara, jedna od prvih u Hrvatskoj. Nudi brojne informacije o novim naslovima s mogućnošću kupovine elektroničkim putem. U sastavu knjižare je i antikvarijat, a mrežne stranice donose i brojne druge informacije iz književnosti, znanosti, umjetnosti, kulture i dr. - (hrv.)
http://www.moderna-vremena.hr/novisajt/shop/index.html

10 Naklada Slap

Mrežne stranice izdavačke kuće Naklada Slap d.o.o., profiliranog izdavača znanstvene, stručne i popularne literature, osnovanog 1992. godine, koji pored psiholoških i medicinskih izdanja proširuje svoju djelatnost i na ostala znanstvena područja. Psihološki program, osim sveučilišnih udžbenika, znanstvenih, stručnih i popularnih knjiga, usmjeren je i na objavljivanje psiholoških mjernih instrumenata. Osim psihodijagnostičkih sredstava domaćih autora i različitih adaptacija inozemnih testova u mogućnosti su isporučiti i većinu psiholoških instrumenata inozemnih izdavača. Za pretraživanje dijela stranice o psihološkim mjernim instrumentima, potrebna je registracija. Nude i mogućnost on-line kupnje. - (hrv.)
http://www.nakladaslap.com

11 Profil International

Mrežne stranice izdavačke kuće Profil International nude informacije o izdavačkoj produkciji kuće, kao i mogućnost on-line kupovine. - (hrv.)
http://www.profil.hr/

12 Superknjižara

On-line knjižara koja ima i fizičku knjižaru na adresi Rooseveltov trg 4 u Zagrebu. Nudi knjige svih hrvatskih izdavača, a i neke inozemnih izdavačkih kuća, oko 7.500 naslova. Pretraživanje ponude mogućeno tražilicom po autoru, naslovu, izdavaču, godini izdanja, ISBN-u, odnosno po područjima. - (hrv.)
http://www.superknjizara.hr/

13 Školska knjiga

Mrežne stranice izdavačke kuće “Školska knjiga” s informacijama o svom izdavačkom programu, a nude i Internet dućan koji omogućava on-line kupovinu. - (hrv./engl.)
http://www.skolskaknjiga.hr/



Post je objavljen 23.03.2009. u 12:02 sati.