Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakica

Marketing

Izletic po Slo

Uradismo izletic. Mali izletic po Sloveniji. Sretni smo sto su nam guz'ce vidjele puta i sto je sve bilo drukcije...nekako slovenski.
Sretni smo sto nismo pohodili tog weekenda uobicajna mjesta rijeckih izlazaka i sto smo zakljucili da se posten covjek zeljan avantura mora malo maknuti iz zabiti rodnog grada i pokusati uvidjeti kako se nasi dragi susjedi zabavljaju.
Tako smo lijepo mi prisustvovali Caribbean party-u, a oko nas sve crni do najcrnjih Caribbean zitelja (nema ih u galeriji, steta) i nesnosni zvuci onog nekog kakosezove instrumenta koji se svira udarljkama, a inace se od tog zvuka jezim i bjezim, ali hey!...negdje drugdje sam, pa je sve izgledalo zabavnije nego uistinu jest!
Posjetili smo i neki sitan drum'n'bass club i isplesali se konacno do mile volje, a usput upoznali i jednog metar i po izraslog makedonca, jednu ocvalu ruskinju te tamnoputog Stevana iz Nisa (brez slovencou ovaj put, ali brothers in pain se uvijek prepoznaju). E, heb' ga sad, nema ni njih na fotkama!
Pili jesmo, nije da nismo! Pusili smo cigarete k'o da smo upravo u apstinencijskoj krizi, pa nas je netko zasuo sleperom duvana. Pusili smo cigarete i u slovenskim klubovima, pa vas svecano izvjestavam da se u klubovima po Metelkovoj zaista moze duvaniti i dimiti i da je to za nas pusace jedno rajsko odusevljenje njihovom pametnom odlukom o tome kako i pusace zadrzati kao posjetitelje klubova za mlade, narocito dok strepimo kako ce nam bit od pocetka travnja u lijepoj nasoj dok si budemo neslavno nosili titulu gradjana drugog reda.
Sta smo ono jos radili? Ah da! Gubili se po putu od Ljubljane do Skofje Loke, jer su oznake Slo cestama manjkave i nikakve, a mi smotani stranjerosi se lako zagubimo.
Naravno, dio naseg izletica slobodno mozete pogledati u galeriji ispod.













Post je objavljen 17.03.2009. u 19:33 sati.