Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/farma

Marketing

Stjepan Barišić – Gego

Baš sam umoran od ovega ubrzanega života pitanja i potpitanja zoc je Bebek napraviv ovo ili ono,mobitela i Hvorske pjace.
Taman san penso kako bi lipo bilo nindevu pobič.Cura mi je u Kanadu,lavuro do kraja maja i co sad cinit pito sam se svaki dan.
Kako ubit zimsku tugu u mome lipom malom mistu.

I casom se jo veče misli zima na škoju je sve tužnija.I tako sam poce jerbo je gorivo skupo smišljat:bicikle,trokolice,romobile,Gegveje na električni pogon.
I onda je niki don zazvoni telefon.Ko je sad came sad zajebajedaju cili sam od masti i uja?
Dobar dan dali je to gospodin Gego,pri telefonu Sinisa Svilan.Opa batocaje sad?
Bili vi gospon Gego želili iči na FARMU?
Jeste li ikad bili na selu bez struje i vode?
Mislim se u sebi(ne ti si) i ovo moje lipo misto je jedno selo zimi samo ca ima struje i vode.
I tako sam odluci 3 miseca poj na FARMU.A i da mi mati vej ne laje kako su oni pri živili od ničega ,cili dan kantali a nisu nista imali.Eto ti mama sad mi vej nečeš ništa moč več.

U roku keks cili tov je zno di gren.
Prijatelji dojedu savjete kako od nicega napravit obid,kako u ušiju oprat robu.
Davije mi govori pamet Gego uglavnom sad si ti največi a i jedini promotor tova od ovi ŠPORKAČUNI Ni kruha nemoj nas osramotit.
Nisam ga spo pustit don od brige da neosramotim sebe i svoje misto.Šibam po internetu kako bi naša koji korisni savijet,kako se u prirodi prihranit,kako napravit ovo kako napravit ono.

Ni me stroh paso sam sam i boje i gore ,spa na zemji ,spo u vlagi.Izdurat ću 3 miseca samo da Bog do zdravja a drugo čemo lako.
Lovit ribu me cogode va nauci pokojni pape pa ču čapat kojega šarana iz one lokve.
Siguvo ni ka ubin a meni kad opali glad opali ; a mamice ni nindera,ka ni moje drage koja odlično kuha.
Neče biti lako tamo tukat če puno lavrat a meni linemu škojovu je to muka Isusova.Još da mi je znat ko sve gre tamo,al u kumpaniji je lakše pa kako bila da bila nekako ču se prilagodit ni mi prvi put.
Izdilot ču kojega gegonija pa ga trampit za pečenu kokoš.A kad se tornom doma za 3 miseca napravi ču feštu u križnu Luku na žolo.Donit niki bend pa feštat do zore i mečot se umove.Sa svimonim dobrim judima koji još uvik imo,ribovima,vatrogascima,težocima,dicom i penzionerima,motoristima i svim onim poštenim judima koji lauraju za one casmo dobili u puketu a ucinili su nam veliku štetu.

Adijo stojte mi ga Jimpijo.


Post je objavljen 27.02.2009. u 18:29 sati.