Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/susieandheridols

Marketing

---Michel Gurfi--

Hy svima....
wow...sutra je Valentinovo!!!cerekcerek
joj kako sweet....yes

Pa....u mene nema ništa posebno new....
...zamijetila sam jednog zgodnog dečka u seriji Rebelde....on utjelovljuje lika Joquahina Mascaroa....
...pa ewo vam nešto o njemu.....


Michel Leandro Gurfi Korngold
Mjesto rođenja:Buenos Aires-ArgeMladi meskiČki glumac, poznatiji po ulogama u Rebelde-u i Fisca O Quimica, tumacice lika Gael-a, Selijinog mladjeg brata. Gael dolazi u Santa Justu i u "pricu Serranovih" u potrazi za manjom konkurencijom u teskom svetu muzike.
Michel Gurfije je najtrazeniji latinoamericki glumac, ujedno je i posljednji "dodatak" Los Serrano obitelji u osmoj sezoni.

SledeĆi svoj san da se progura kao pjevac, pokusati ce zaraditi za zivot radeci kao profesor plesa i muzicke u skoli Santa Justa. U isto vreme, Michel odlazi na sve moguce audicije ne bi li uspjeo izdati CD. Diego i Santi odlucuju da mu pomognu time sto ga zaposljavaju u baru kao konobara, cime on ubrzo postaje definitivni dio ekipe.
Na novom terenu, Guille ce mu biti najbolji prijatelj, koji ce na meksikanca gledati kao na starijeg brata. Najveći rat zbog prisustva ovog tipa na trzistu definitivo prave devojke. Hoce li biti novih romansi?Xd
U seriji Rebelde se pojavljuje kao uspiješni sportaš (trenira bungee jumping),a otac mu je ugledni bankar.Prvo će biti u vezi I sa Mijom I sa Robertom istodobno,a zatim će ipak prijeći na ravnateljevu kćer-Pilar…

Ewo još slikica...=)
Michel Gurfi Pictures, Images and Photos

To bi bilo to....
...uživajte...kommajte...
Sretno vam Valentinovo...cerekcerek
Pozdrav svima!!!!mahmah



Post je objavljen 13.02.2009. u 22:50 sati.