Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onakojakoraca

Marketing

eeeh!

Škola se dobrano zakuhtala! Slijedeći tjedan tri ispita i jedan manji kontrolni, onaj poslije tjedan nova tri, a ispitivanja postaju svakodnevna pojava. No, ja nemam ni trunke motivacije da se uhvatim učenja, ta, znam da ću neku dvojku izvuči i ako ne budem posebno učila! Iako, ta "neka dvojka" koju bez truda iz većine predmeta mogu dobiti nije dovoljna za upis na fakultet! Ali, ionako ne znam gdje bi voljela završiti, što bi voljela studirati, a opet, nije mi ni malo svejedno hoću li ostatak života raditi nešto što će me interesirati i što ću voljeti ili pak nešto sasvim suprotno!
Ta kažu: "S ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego oni najbrži bez cilja!" E pa ja cilja nemam, bar ne nekog točno određenog, stoga nije ni čudna sva ta moja nemotiviranost, ali isto tako silna zabrinutost, strah.. od budućnosti.

Eh, ovako je molio kardinal Cooke i kao da je pogodio moje misli:

Dragi Gospodine, brinem i pun sam straha. Tjeskoba i bojazan preplavljuju mi um. Možda je moja ljubav prema Tebi slaba i nesavršena pa odatle ova zabrinutost. Nastojao sam uvjeriti samoga sebe kako nemam zbog čega brinuti. Čini mi se da mi ta uvjeravanja ne pomažu. Znam da bih se trebao samo s povjerenjem prepustiti tvojoj nježnoj brizi i vodstvu. No previše sam uznemiren čak i da bih molio. Dotakni me, dragi Gospodine, svojim mirom, i pomozi mom uznemirenom duhu da shvati da si Ti moj Bog i da se ne trebam bojati nikakva zla.

Post je objavljen 13.02.2009. u 16:56 sati.