Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrogasacmarija

Marketing

POKLONI ZA VALENTINOVO
Bliži se Valentinovo, a Vi još niste kupili poklon jer ne znate što da kupite?

E pa evo da Vam malo pomognem i ja oko toga.


14.02. Valentinovo, dan kada se zaljubljeni tradicionalno daruju i provode vrijeme zajedno.
Izlazak u omiljeni restoran, gledanje romantičnih filmova u kinima ili romantična večera uz svijeće u privatnosti vašega doma... nikako neće proći bez makar i malog simboličnog dara.
Za ovu prigodu širok je raspon mogućih darova.
Svaka žena nikada nema dovoljno parfema u svojoj kolekciji, pa tako odabir jednog od najnovijih u sezoni nikada neće biti promašaj.
Ukoliko niste informirani koji su najnoviji parfemi na tržištu prodavačica u parfumeriji znat će odgovor na to pitanje.
Sljedeći poklon za ovaj romantičan dan je sexy donje rublje poželjno je dizajnersko jer valentinovo je ipak samo jednom godišnje.
Muškarci će se zadovoljit novim najmodernijim aparatom za brijanje, mobitelom ili nekom od mnogobrojnih stvari koja mu je potrebna za njegov hobby.
Vi najbolje poznajete svog partnera i ako bolje razmislite sigurno ćete se sjetit da Vam je prije nekoliko mjeseci povjerio svoju želju, možda je valenitnovo pravi trenutak da mu je ispunite.
Aranžmani romantičnih vikend putovanja za dvoje izuzetno su niskih cijena u ovo doba godine pa svakako razmislite o tome da provedete vrijeme sami daleko od svakodnevnog života.Post je objavljen 11.02.2009. u 19:57 sati.