Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Ako koga bude zanimalo...

Kao što znate (većinom po mojim postovima, vi koji ste faksove završili [ili niste] prije 3,2 eona), veljača je vrijeme prevrtljive atmosfere, mačjeg rasploda (iako se znaju ševiti cijele godine), nekima je najvažniji 14., no čitavoj studentskoj populaciji su ispitni rokovi, bili oni mačkoljupci, neotkriveni romantičari ili ljudi koji nikad ne nose ombrele. A kako je vrijeme ispitnih rokova jednostavno astrološki najpovoljnije razdoblje za promjene, tako se i u mojoj iznajmljenoj kuhinji odvijaju promjene. Nessa, znam da si ti velika ljubiteljica čajeva koji NISU iz filter vrećice ali ja, nažalost, moram zadovoljavati široke narodne mase pa mi je najlakše kupovati ih okolo u kutijicama po Konzumovima...

No, da se vratim... Imao sam jedno 18-19 kutija naslaganih na radnu površinu jer je jedino tako bilo moguće pregledati veličinu moje zbirke. Sada sam reducirao sve na 8-9 kutija, a sve one kojima je svaka vrećica zapakirana u svoju papirnatu košuljicu potrpao sam u ogromnu staklenu vazu (jbga, treba se snaći) koja je sada puna puncijata. I stoji tamo. A ostatak kutija je maknut u jedan viseći.

Nadalje, čitavu jednu kredencu sa samostojećim visećim elementom koji, jadničak, nije našao svoje mjesto na zidu, premjestio sam na drugu stranu, a mikrovalnu prebacio na frižider. Putem je, naravno, bilo poprilično čišćenja jer kako inače imam dioptriju da ne vidim slona na tri metra, ne vidim zasranoću dok ne dosegne određenu magnitudu. Istina, nosim cvike ali opet zahvaljujući mojoj sićušnoj dioptriji sve mi je malecko, puno manje i bljeđe nego što inače jest. Dakle, ako ste ikad bili kod mene i primijetili nešto odurno što ja nonšalantno ignoriram, to je zato što ne vidim pa me fino upozorite, neću se naljutiti.

Dobro... Znam da vam svi ovi moji opisi ništa ne predstavljaju jer ni ne znate kako izgleda kuhinja no opisujem sve to da vidite koliko posla bilo je. I još nije gotovo jer sam opet zasro pod nečim (to vidim, teško je ne vidjeti), pa moram opet prat. Ali sada je kuhinja puno funkcionalnija, ima manje stvari uokolo i više radne površine. Nadam se da Ulfuzicu neće puknut srce kad vidi. Uostalom, zašto bi? Pa ja živim ovdje, valjda si smijem prilagoditi brlog? Pa ne bi bilo prvi put! :)

Tako, osim što sam prečistio apsolutno svaku horizontalnu i vertikalnu površinu u kuhinji, redizajnirao i povećao učinkovitost, vrijeme je da se smirim.

Slušam Antenu Zagreb. Semiramida me zarazila njome, prije nekih tjedan-dva, i više se ne mogu skinut. Čak sam se počeo buditi ujutro u 6.15 da čujem Jutarnji šou. No što je istina, istina je: fakat imaju najbolji glazbeni miks. I sviđa mi se što često ponavljaju pjesme, kad jesu dobre, k vragu...

I tako... Faks... Da, faks... Ma, faks... Faks? Što faks? Pa faks! Aha, faks! E, faks... Faks...

Izvadak iz posta koji je nastao 15. svibnja 2006.:

"Ah divno li je ispraviti matematiku (funkcije, op.a.) i ne interesirati se za test iz integrala jer koliko god da dobiješ, imaš čime preklopit... Pa makar mi bilo dva. Znam da ću se poslije u životu kajat ali trenutno samo želim da što prije prođe ta vražija matura da se mogu osjećat ko normalan čovjek."

Da... Pitam se.... Jesam li ja to vidovit??

Izvadak iz posta koji je nastao 7. studenog 2006.:

Nakon svega ovoga uslijedilo je sat vremena umiranja na predavanju iz kemije. Nakon dubljeg mozganja oko jednog problemčića, zaključio sam da Miškec i ja moramo OBAVEZNO sjedat odvojeno na kemiji i matematici jer ništa živo ne pratimo i ljosnut ćemo oba kolegija. Nakon par nanosekundi rasprave, postigli smo kompromis: kemiju pratimo, matematiku nabijemo na...

Opet, da se prijavim na RTL na Astro šou?

Post je objavljen 07.02.2009. u 11:05 sati.