Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alkemicharka

Marketing

good night, and good luck ;)

Kako se dalo primjetiti posljednjih mjeseci, (vi dvije osobe koje još svraćate na ovaj blog ;)) malo sam se ulijenila. Zapravo, nemam više vremena. Zapravo lažem. Ne znam... u zadnje vrijeme se promjenilo nešto.
Sjećam se kad sam blog otvorila prije neke 4 godine, imala sam neke druge potrebe. I blog se razvijao i mjenjao zajedno sa mnom. Bio je ponekad tu kao neki ispušni ventil. U zadnje vrijeme, nije da ga ne trebam, ali nekako je promjenio svoju svrhu. Ne planiram prestati pisati, najvjerojatnije ću samo promjeniti adresu. Počinjem s jednom novom idejom, a svi koji to trebaju, saznat će novu adresu.
Nažalost, mrave ću morat ostavit. Makar ne volim tu riječ, mislim da je ovaj put to zauvijek... ali tko zna? U horoskopu mi piše da sam nedoslijedna. Pa sad... ako je natalna karta točna, svašta me čeka.
Mislim da blog neću potpuno zatvorit, nemam srca. Jednostavno ću ostavit Malog princa da sjedi u mraku, ali neće bit sam. Čuvat će moje mrave... Hvala svima koji ste nekad bili tu. Nadam se da sam vam bar kratko odvraćala misli i koji put vas nasmijala ;) na kraju krajeva, mravi tome služe. Da odvrate pozornost.


;)

Post je objavljen 31.01.2009. u 01:19 sati.