Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natureisawhore

Marketing

Kako osvojiti zenu? WTF?

Nazivcirana temom na jednom forumu odlucila sam se malo ispuhati ovdje na blogu i malo prokomentirati nevjerovatne gluposti koje sam procitala.
Naime neko je postavio temu o knjizi koja govori kako osvojiti zene tj, kako ih "natjerati" da se zaljube u muskarca.
Cak je ponudjen link na kojoj mozete procitati knjigu jer je dostupna online.
Radi se o ovome:
"kako osvojiti zenu"

Procitala sam prve dvije stranice i vec sam umrla od smijeha..Kasnije dok sam citala komentare clanova foruma(muske populacije) nisam znala hocu li se jos vise smijati ili cu se zabrinuti za ovaj muski rod,jer su totalno oglupili citajuci tu knjigu,misleci da ce im stvarno uspjeti postanu li takvi. Tj postanu li idioti.Doslovno.

Pazite sad ovo,sta lik ovdje prica:

Za njega se ovako ponasa papak:
-obavlja razne poslove za curu
-zove curu svaki dan ili jos gore par puta na dan
-ponasa se kao zenin prijatelj(prijateljica) odnosno ljubavnik
-uvijek joj je dostupan
-pokusava kupiti njeno vrijeme i paznju sa poklonima i sl

(da ponovim.ovo bi bio papak)

A ovo bi trebao biti pravi muskarac:

-nepredvidivi su i neukrotivi
-ne toleriraju da ih zena gnjavi
-uvijek kontroliraju vezu
-besramno gledaju zenska tijela
-ne ispricavaju se za ono sto jesu

(e a ovo bi bio onaj pravi)


Ne sumnjam da ima cura koje ce i pasti na idiotsko ponasanje, pa vi muskarci sluzite se savjetima iz ove knjige ukoliko zelite upecati neku glupu curu ,tj ako ne zelite nista ozbiljno.
Imam osjecaj da je ovaj lik sto je napisao knjigu bio toliko ocajan jer si nije mogao naci curu da je pola zivota proveo analizirajuci likove koji uvijek sa sobom vodaju zenske. Problem je u tome sto je on skuzio jedan dio toga sta to zene privlaci ali taj pojam je zamijenio sa kretenskim ponasanjem.Rijec je o samopouzdanju. Da,zene sigurno vole muskarce sa samopouzdanjem ali samopouzdanje na nekoj dobroj osnovi za to(inteligencija,urodjen sarm,prirodnost) a ne na osnovi ove kretenske knjige gdje se samopouzdanje gradi na tome da budes upravo kreten(neprirodan,glup i umisljen).
Jednostavno je pobrkao pojmove muskarca i kretena.

Naveo je kako je muskarac stvoren da bude grub, i agresivan, samouvjeren i slicno, i da se tako prema zenama mora ponasati jer zene padaju na takve je li.
Zeznuo je slijedecu stvar: Zene vole grube ,jake muskarce koji ce se tako ponasati samo ako trebaju zastiti nju od neke trece sile a ne da to primijeni upravo na njoj. One vole da pored sebe imaju takvog muskarca jer se uz njega osjecaju sigurno,ali on njoj treba da pokaze i pruzi samo njeznost.
Znaci da utvrdimo danasnju lekciju. Muskarci trebaju biti grubi i samouvjereni kad trebaju zasitti zenu a prema njoj trebaju biti upravo suprotno od toga.

Idemo dalje..

Znaci muskarci na koje padaju zene doslovno bulje njima u sise,guzu i sve sto stignu i ne trude se sakriti to.
Pa da i ovo razjasnimo. Opet krivo
(naravno, ponavljam, ovo moje objasnjenje vrijedi za zene koje zele ozbiljne veze i pametnog muskarca)
Dakle..Malo koja zena ce ozbiljno shvatiti muskarca koji joj pridje kad je ona u minici ili bilo cemu izazovnijem.Jer je tad i vise nego ocito sta ga je to privuklo na njoj.. te i ne pomislja na bilo kakvu vezu s njim.

Da onda zakljucimo jos nesto.Knjiga je iskljucivo stvorena za one kojima nista ne mogu sami pa se moraju sluziti svakakavim glupim savjetima jer IQ ne mogu promijeniti.

Mozda jednog dana napisem antiknjigu sa laganim od*ebima za svaki savjet. Eto toliko su me nasmijale ove neke "nepogresive" metode.


Nesto mi je jos palo na pamet ...Kako je mozda Stephenie Meyer prije nego je napisala "sumrak"procitala ovu knjigu pa je bila tolik ogorcena da je prestavila sliku muskarca kakav bas bi trebao biti -"Edwarda".
Kako je shvatila da takav muskarac ne postoji medju ljudskom rasom morala je izmisliti nesto nadljudsko..Ne znam je li joj vampir bila najpametnija ideja ali mozda je tako htjela prikazati Da muskarac treba biti snazan, "hladan" ,misteriozan,a opet svim svojim bicem voljeti jednu zenu i odnositi se prema njoj sa takvom njeznoscu kakve ni sam nije bio svjestan.
Svi koji znaju kakav je Edward ,znaju i kako je on volio onu Belu i kako ju je gledao . I hajde nek se nadje ta zena koja ce reci da se on ponasa kao papak i da ga tako gleda,kad bi svaka pozeljela takvog.

Pa eto posto mi svi znamo da takav ne postoji ,pokusajte biti barem priblizno tome.
A za savjete iz knjige..jos jednom: Nemam rijeci! :D

Post je objavljen 15.01.2009. u 01:07 sati.