,midnight413.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/midnight413

Marketing

EHEHEHEHEHEHE!

Twins:
E-T-O~
Pa izgleda smo očito zaboravile na blog,nama je strašno žao.
Vjerovatno ste več svi mislili da smo bitaj sad boga gdije,ali još smo tu(na ovom planetu,bogu hvala se još držimo).Dogodilo je dosta toga od kad smo zadnji put pisale post,kako i neče?!Ja i sestra smo u Umjetničkoj školi kao što več znate,i prvu godinu nismo naravno mogle proč bez popravnog(bravo twins),Sayura je bravo ona uspijela proč na prvom roku,ali Raven nije ona je glupača trebala čekat drugi rok.(iz Hrvatskog)
Poslije toga se u drugi razred te škole biraju odjeli.Ima ih 6:Grafika,Fotografi,Kiparstvo,Odjeća,Slikarstvo i Indrustrija!
Sayura je naravno uspijela uči u odjel koji je htijela,jer joj je bogu hvala bilo još jedno mijesto slobodno,ALI Raven...
Sayura je upala u grafiku!
A Raven u Odjeću(modni)...Sayuri to ide lako,jer se razumi u to!
A meni to ide nikako...
Eto mislim da vam je jasno,ali se zato Raven super zabalja s ljudinam iz njezinog razreda,a Sayura isto,KUSO neman ništa boljeg od seke!
Dalje sve je bilo lijepo i krasno.Mi(Modni) smo imali trash the fashion reviju,bilo je zabavno,naravno nisam nosila svoj model,nego ga je nosila Ayumi,bwahahahaha.
I imale smo reviju Bijelo,na koju mi se nije dalo radit model.Pa smo lijepo išle kod prije u Makarsku na 2-3 dana,nakon toga nazad na Hvar.Kod nje smo se super zabavile i gledale sve ep Soul Eater-a.
Sada bi trebalo slijediti objašnjenje zašto nismo pisale blog tj. šta smo to tako dobrog radile da smo ga zaboravile,e pa ovaj...
Gledale smo neke anime-e i čitale neke mange,ne nečete znat koje!
Eto mislim da bi to bilo to,jer sad stvarno moramo u krevet kasno je,a sutra na misu.Ajde,Č.Č. do slijedečeg čitanja.


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com



Post je objavljen 10.01.2009. u 22:50 sati.