Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princezinidnevnici12344321

Marketing

malo više u 1 postu

Adnan Babajić - pobjednik

Nadimak: Babaja
Datum rođenja: 28.05.1988
Horoskopski znak: Bik
Status: slobodan
Materinji jezik: bosanski
Država: BiH



Jeste li ikada bili na TV-u?
Da. Audicije za zvijezde, FTV Karaoke, OBN Super Nova VIP Takmičenje

Koji instrument svirate?
Klavir, bubnjeve i harmoniku

Koji glazbeni stil svirate/pjevate/volite?
Pop, rock i klasiku




Koliko dugo svirate/pjevate/komponirate/izvodite?
Četrnaest godina

Jeste li školovani ili samouki?
Samouk ali sam išao u Srednju glazbenu školu

Opišite kako želite da se Vaša glazbena karijera razvija u idućih 5 godina?
Uz puno volje i truda želim puno nastupa koji će biti na zavidnom nivou i donjeti mi uspjeh

Po vama – što je presudno za uspjeh?
Aktivnost, rad, trud, dobra volja

Smatrate li se talentiranim? I koji su vaši talenti?
Da, znam pjevati, plešem i sviram

Šta prava zvijezda treba posjedovati? I kako po Vama treba izgledati prava zvijezda?
Glas i stas

Kada biste imali mogućnost pjevati sa nekom svjetskom zvijezdom koja bi to zvijezda bila i zašto?
Bryan Adams

Kada biste imali mogućnost pjevati sa nekom domaćom zvijezdom koja bi to zvijezda bila i zašto?
Željko Joksimović

Navedite neku posebnu pjesmu koja Vas opisuje i navedite zbog čega.
“lane moje”- Željko Joksimović
Dobra muzika, tekst odličan, nalazim se u toj pjesmi
Image Hosted by ImageShack.us

Vukašin miješao pića, Adnan ga nosio do kreveta

Na Akademiji su se okupili svi studenti, polufinalisti i izbačeni. Bili su tu ponovno Milica, Đorđe, Andreja, Sonja i Antonija, a najviše im se obradovao Vukašin. Možda samo malo previše...

Proslava Nove godine na Akademiji je prošla dosta burno. Osim što je za sve polufinaliste pripremljeno veliko iznenađenje, studenti su se malo previše opustili. Za doček Nove godine bio je organiziran veliki tulum na koji su došli svi stari studenti, a prva na Akademiju je ušla trudna Andreja.

Ostali izbačeni studenti su sa sobom donijeli poklone, a na Akademiji su se opet pojavili poznata lica poput Milice, Đorđa, Sonje i Antonije. U toj euforiji studenti su se dobro zabavili, a nazdravljanju i plesu nije bilo kraja. Lakina jesma "Pokušaj", dodatno je razdražila studente i profesore, koji su u novogodišnjoj noći malo otpustili svoje kočnice.

U tom veselju, Vukašin, koji je zaradio polufinale pobjedom nad hrvatskim predstavnikom Igorom, pretjerao je u miješanju raznih alkoholnih pića. Adnan ga je ipak uspio odnijeti u krevet da barem malo dođe k sebi. Nakon lude noći sve je u znaku polufinala i finala koji slijede u nedjelju i ponedjeljak.

Profesorica Snježana na samu Novu godinu i dalje je dijelila savjete studentima o njihovim nastupima. Nina je za svoju pjesmu "Nađi me" grupe Oktobar 1864. dobila kritiku da ju je izvela grubo i bez imalo ženstvenosti, a Aleksandar je dobio upozorenje da u polufinalu jednostavno mora "rasturiti".

Studenti su razgovarali o dosadašnji glasanjima publike i svi su složili da Aleksandar ima najviše šanse. Vukašin je rekao: "Što god mi radili, Aleksandar će pobijediti u finalu." U nedjelju na polufinalnoj gala večeri gostovat će Aki Rahimovski i Yu grupa, a u ponedjeljak u finalu Operacije Trijumf na pozornicu će stati svi studenti koji su ranije završili svoj boravak na Akademiji. Milica, Đorđe, Antonija, Nikola Sarić, Sonja te jedan od boljih glasova Akademije, Igor Cukrov, stat će uz bok finalistima, te im tako pomoći da se posljednji put pokažu u najboljem svijetlu.
Image Hosted by ImageShack.us

Adnan Babajić prvi je pobjednik Operacije Trijumf

U napetom finalu , koje ste mogli pratiti na Novoj TV, nakon više od tri mjeseca borbe za najboljeg studenta Akademije, publika je titulu pobjednika prve Operacije Trijumf dodijelila bosansko-hercegovačkom predstavniku Adnanu Babajiću!

Više od milijun gledatelja svojim glasovima je odlučilo pobjednika prve Operacije Trijumf. U napetom finalu showa koji se pratio na čitavom ex-yu području, gledatelji su svojim pozivima odlučili da je Adnan Babajić taj koji je najviše zaslužio trijumfirati u Operaciji Trijumf, dok se Vukašin Brajić morao zadovoljiti drugim mjestom. Nakon proglašenja Adnan nije mogao sakriti suze.

Show su otvorili odlično raspoloženi finalisti showa s pjesmom "Live and let die" od grupe Guns"n"Roses. Nakon što su se u studiju finalistima pridružili svi bivši studenti Akademije, Nikolina Pišek je najavila da će tijekom showa u dva navrata biti napravljen presjek glasovanja te će tako u prvom krugu ispasti dva studenta iz utrke za glavnu nagradu. U igri će zatim ostati troje finalista te će sljedeći dva kruga glasovanja odlučiti pobjednika Operacije Trijumf.

U prvom krugu nastupa Danijel je otpjevao pjesmu "Milo moje" skupine K2, Vukašin se okušao s "Easy" skupine Faith no more, a Nina je otpjevala pjesmu "Nađi me" grupe Oktobar 1864. Dok su nastupi Danijela i Vukašina bili prosječni, Ninin nastup je bio izvrstan i nabijen energijom. Adnan se dobro snašao s pjesmom "Kopriva" AL Dina, a Aleksander je imao dosta poteškoća s pjesmom "Krasivu" Zdravka Čolića, te nikako nije uspjevao pogoditi pravi tonalitet.

Zatim je uslijedio prvi trenutak istine. Prvi presjek glasovanja pokazao je da, kao i u polufinalu, najveći favorit publike je Adnan, koji je s najvećim brojem osvojenih glasova ostao u utrci za glavnu nagradu. Aleksanderu je pripalo drugo mjesto i nikome od preostalih troje finalista nije bilo svejedno dok su čekali rezultate glasovanja. Publika se ipak odlučila za mušku završnicu i izabrala Vukašina za trećeg finalistu. Najmanje glasova dodijelili su srpskom predstavniku Danijelu Pavloviću i Crnogorki Nini Petković te ih tako izbacila iz daljnje utrke.

Prije drugog presjeka glasovanja Aleksandar je pokušao pridobiti publiku s "Tamarom", kultnom pjesmom Borisa Novkovića, ali kao i prvi put je išao iznad svojih glasovnih mogućnosti te bolje zvučao da se manje forsirao. Adnan je s odličnom izvedbe pjesme "Pratim te" Toše Proeskog pokazo da nije uzalud glavni favorit večeri, a Vukašin je otpjevao mlaku verziju pjesme "More than words" grupe Extrem.

Drugi presjek glasovanje je potvrdio Adnana kao favorita jer je opet osvojio najviše glasova publike, a na opće iznenađenje iz daljnje utrke je ispao Aleksander, koji je bio favorit publike mjesecima. No u finalnoj Gali publika je odlučila da je Vukašin taj koji je zaslužio ući s Adnanom u samu veliku završnicu Operacije Trijumf.

Na samom kraju showa dva finalista su zagrljeni dočekali rezultate glasovanja, a presudu publike je bila: Adnan Babajić je prvi pobjednik Operacije Trijumf, dok se Vukašin morao zadovoljiti drugim mjestom.

Adnan Babajić je kao prvi pobjednik osvojio vrijednu nagradu: glazbene izdavačke kuće Melody Music i Universal Music International pobrinuti će se za njegovu glazbenu karijeru i omogućiti mu snimanje albuma. Universal Music International, koja pod svojim okriljem ima zvijezde poput Metallice, Neli Furtado i AC/DC-a, omogućiti će Adnanu plasiranje nosača zvuka na tržište zapadne Europe.
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us

svi koji se čude zašto je Tonči rekao Aleksandru da bude svoj reči ću vam-jer previše hoće biti ko
sretansretanToše Proeski
">H5 @>5A:8
Toše Proeski
Toše Proeski
Rodno ime Todor Proeski
Poznat/a i kao Toše
Rođen/a 25. siječnja 1981.
Prilep, SR Makedonija
Umro/Umrla 16. listopada 2007.
Nova Gradiška, Hrvatska
Žanr/ovi pop, makedonska tradicionalna glazba, klasična glazba
Zanimanje pjevač, tekstopisac
Djelatno razdoblje 1996. - 2007.
Web-stranica www.toseproeski.infosretansretan

Post je objavljen 07.01.2009. u 14:10 sati.