Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/welcometomysoul

Marketing

Božić dolazi, tiho na prstima....

Image and video hosting by TinyPic

Dugo mene nije bilo… pa rekoh, kad je već lonewalker odlučio prekinuti svoju pauzu, možda bi trebala i ja.smijeh
Da, da, lonwalker nam se vratio sa „kratke“ pauze, i naravno, jako sam sretna zbog toga.yes
Na faksu je odlično, priznajem, bila sam skeptična oko bolonje, ali ispostavilo se da sam bila u krivu. Jako mi se sviđa ovaj način obrazovanja. Zasad mi , kao svježem studentu, sve ide poprilično glatko. Doduše, pisali smo matematiku neki dan, pa možda tu malo zapne… al vi ćete bit tako dobri pa ćete mi držat fige da ne zapne, zar ne?
Eto, (uglavnom) uživam u studentskom životu, sve je počelo i ide bez nekih većih problema.(sad kucam po stolu, nesvjesna toga da je od ivericepjeva)
Mali Matej raste ko gljiva na kiši. Puno papa, po danu puno spava, a po noći, baš onako kako ga je teta naučila, zaje*ava mamu i tatu. Sunce tetinocerek. Sutra ima krštenje i sprema se velika fešta samo njemu u čast…
Moram napomenuti da ću kroz koji tjedan postati teta po drugi put. Maleni Filip bi trebao doći na svijet 7.1. i svi ga nestrpljivo očekujemo:)smijeh
Kod vaše Ban_ana_naS nema gotovo ništa novo… osjećam se sjajno, po cijele dane pjevam (osim kad mi ne kažu da bi i cajku pokvarila, onda umuknem...). volim ovo predbožićno vrijeme. Samo što ove godine nekako nemam osjećaj da Božić dolazi. Tek poneki ukras na ulici ili oko izloga butika me na to podsjeti. Ali nema veze. Veselim se Božiću više no ikad, kao i kraju godine.
Nadam se da se još čujemo prije dolaska 2009.
veliku pusu vam ostavljam, i sve vas puno volimkisscerek

Post je objavljen 13.12.2008. u 13:20 sati.