Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/halfspeed

Marketing

Da, vratio sam se ovamo

Pozdrav onome tko će pročitati.
Nisam pisao mjesecima, ali sad mislim da je vrijeme da se vratim ovamo, jer i sam se sebi čudim kako sam zanemario halfspeed blog. I odmah pojašnjenje - halfspeed je zapravo dio mog glazbenog života u kojem sam se bavio stvarno najrazličitijim oblicima - puhači, bend, elektronska glazba, remiksevi, klapa, folklor... no, nikad folk. Možda bih trebao ;-))

Mislim da je vrijeme da napravim nešto i sa stavljanjem mp3 datoteka tako da ih možete skinuti, poslušati, izbrisati/zadržati, jednom rječju, htio bih podijeliti svoju radost bavljenja glazbom podijeliti i s vama, pa možda se jednoga dana i obogatim, ako ne novcima, onda brojem ljudi koje sam obogatio novim lijepim suzvučjima.

Evo, obvezujem se to napraviti.

A što se događa na poslu, jer ovo je prvenstveno blog na kojem objavljujem ono što se događa u profesionalnom životu?

Pripremamo Božićni sajam i Doček Nove 2009. godine. Sve informacije o tome nađite na stranici TZG Kutine.

Trenutno pohađam Seminar za turističkog vodiča na Zagrebačkoj školi za menadžment. S obzirom na promjenu zakona bit će jako strogo postavljeno tko smije i pod kojim uvjetima pratiti turiste i koje poslove tko može obavljati. Jeste li bili svjesni da nemamo licenciranih turističkih vodiča na našem području - samo još jedan dokaz koliko je turizam nešto o čemu se baš nije razmišljalo. Ipak, sve više mladih studira na visokim školama koje proučavaju turizam, ali nekako malo ih ima plan ostati ovdje, bar ne vidim to po broju seminara ili diplomskih koji se bave ovim krajem kao turističkom temom - a mi bismo trebali biti izvor.

Ipak, jučerašnje predstavljanje kalendara "Seoski turizam Sisačko-moslavačke županije" u kojemu je čak 5 objekata s moslavačke strane uvršteno - Klet Jelančić, Klet Romić, Moslavačka klet, Trem i OPG Sambolek. Zgodan kalendar i dobar za poklanjanje.
Ako ste zainteresirani za njega, javite se na ured@turizam-kutina.hr .

Post je objavljen 02.12.2008. u 09:02 sati.