Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peopleinmaskscannotbetrusted

Marketing

Naše doba to je od nas tražilo-biti svoj bar jednom je vrijedilo...

Pišem post tek tako da nekom ne padne na pamet da sam još jedan od onih debila koji ne pišu postove zadnjih mjesec dana škole jer kao nemaju vremena,jer kao uče. Da,na dan kad se to dogodi smak svijeta.

Prljavci su u Zadru za točno pet dana i sa tom mišlju zaboravljam na ostatak svijeta,ali onako ozbiljno.
I po 20 puta dnevno,i svim ključnim trenutcima kad se treba radit nešto pametno. Spustim rolete,maknem mobitel,mp4,isključim televiziju,dvd,radio,i spremim sve cd-e ispod kreveta- otvorim knjigu i ništa me ne može spriječiti u mom naumu. Vidim nešto se sjaji iza sumraka na polici. Ono karta od Prljavog kazališta za tjedan dana.
Uzimam kartu i čitam je toliko puta da je sada znam napamet,baš sva upozorenja i sponzore.. Jeli to bolesno ili nije,procjenite sami.
Kroz ove kišne dane i sate provedene pred televizorom gledajući neki isfurani horor, počela sam uviđati sve te promjene i način na koji se nosim s njima.
Nazirem ostatke onog prošlog života.
Duku kad mi kaže da još čeka prvi dan škole. (Ova cijela iluzija,nikako da se iz nje probudimo.)
Nikolin mejl u kojem me pita zašto su grad ukrasili onim svjetlećim vragovima kad je tek jučer završilo ljeto. ( I pjevušim si onaj depresivni pjesmuljak - Kada rekao si zbogom,sve je umrlo za tobom,lala. Kad se počnem pronalazit u Žakovim pjesmama,znamo da nije dobro.)
Katin topao glas preko telefona kad mi priča o Big Brotheru, a ja zamišljeno buljim u noć.(Toga više i nema,sada smo petkom vani,kakav Big Brother.)
Nije kao da mi to nedostaje u velikoj mjeri ili,kao da to želim natrag. Nije. Samo se malo prisjećam. Uglavnom ljudi oko mene preeviše pričaju o budućnosti,dok ja još nisam načistac ni sa prošlošću.
Koja srednja,kolko bodova,kakvi su profesori,može li se tamo markirati,tko će s tobom u razred,s kolko ćeš proć,kolko ti je matematika,jeli nam predaje isti profesor iz zemljopisa,što si ti neki štreber,a tamo ti je teška biologija,moraš ići sa dva busa,tamo ti sa napušavaju,nama je predobro u frizerskoj,neeeemoj tamo,previše učenja,ma ništa ti se tamo ne radi,moj frend ima 67 jedinica i prošao je s 4,Zagreb (???!!!),blablablablablablablablablablaBLA. Pa s kim ćeš živjet?! *zgroženi pogled.* Propucaj se,mali,mizerni,prosječni,nikad-neću-pročitat-ništa-osim-lektire-a-i-ako-to-pročitam čovječe. Još jedan razlog da se maknem odavde,sada. Mislim,SADA.

(opet ispad na blogu blabla )

Ali. Još 5 dana.

Post je objavljen 01.12.2008. u 11:11 sati.