Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Ice penguin...

Evo this is the reason zašto ja ne volim učiti!

Počeo sam sa štrebanjem evolucije već odavno (prije nekih 5 dana, što je za moje standarde poput tri eona) i otkrio sam da mi se fkng ne da jer je ubitačno dosadno! A najgore je to što obožavam evoluciju i uživam na predavanjima, IAKO su u 8 ujutro srijedom! Jedna stvar je slušati profu, hvatati njena predavanja, zapisivati i biti sretan što si otkrio sve procese vezane za udruživanje alfa proteo bakterije i neke jadne eocite da bi nastao mitohondrij, no potpuno je druga stvar to sve sada naučiti kako Bog zapovijeda! Da ne spominjem još hrpu stvari vezanih za postanak Svemira ili pak materijalne dokaze evolucije za koje uopće nisam siguran treba li ih učiti.

Dok ovo pišem, Ulfuz leži na kauču kojeg je odgurala sve do radijatora, zamotana u deku ambasadorku i bljuje nad udžbenikom iz evolucije. Upravo je konstatirala da imamo pola knjige za naučit. Divno. I to bez onih sranja iz kojih sam ja vadio bilješke. Naravno, njih ne treba, IAKO su na početku knjige, nismo ih radili. Barem se ja ne sjećam, a sjedim u prvoj klupi i mahnito zapisujem sve što žena kaže.

Dakle, sranje kroz gusto granje. Bodljikavo. Ukratko, ovo učenje mi je ogadilo evoluciju, a baš sam bio sav optimističan „glede“ tog kolegija. Inače, od matematike još ni „k“, čekam da se sinjorina „više-nisam-u-podrumu-kolega“ udostoji ispraviti hrpicu slaboumnih baljezgarija na nekoliko araka ne tako čistog i nipošto bijelog papira. Ona nema život, zašto joj treba više od tjedan dana? Bio sam uvjeren da je sva radosna u prošli petak odjurila doma i tražila greške u našim vrijednim kalkulacijama, samo da nas dodatno sjbe. Također, duboko sam uvjeren da joj je stan sav oblijepljen predivnim posterima golih uzlaznih funkcija, ponekom derivacijom ili pak integriranim parom koji je u zanosu svoga integriranja izgubio negdje dx. Nadam se da nije pobornih parcijalne integracije, to je naprosto previše kinky.

No dobro, da se vratim natrag svoje pižđenju oko evolucije. Kao što vjerojatno ne rekoh, pišem sve svoje ideje i bilješke u Office OneNote program i priznajem da je zakon! Predivan, presladak, uživam u njemu. Da, znam da dolazi iz Microsofta ali jbga, i njima se ponekad potrefi da naprave izvrstan program. Eto... Idem sad. :) Ja sam ajs ajs pingvin, jeeej jeeej, ajs ajs pingvin... jaaa, idem sad! Isuse, trebalo mi je tri mjeseca da skužim brata pingvina u pozadini kako krade čokoladu dok sestrica bezuspješno odvlači pozornost kuji od mame... A kuja je zato što je i starog uvalila u istu kašu.... „Kad sam ja, Slavko, morala slušat malu Kurlu kako reve bez talenta dok onaj tvoj idiot od sina krade čokoladu, BOGME ĆEŠ I TI!! Jel ti jasno????!“


Post je objavljen 28.11.2008. u 10:54 sati.