Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelenookazg

Marketing

malo...

Nema posebnog naslova, samo posebne rijeci..o posebnim sitnicama..
Pokloni,darovi..sitnice , znakovi paznje..ljubav.. Jedna mala, sa velikim plavim okama , plisana zivotinjica..topli, njezni, prepun zahvale i ljubavi zagrljaj.. pogled prepun ljubavi i sreca sto je upucen bas meni, sto je moj i takav zeli ostati..
Sjecate li se kako je kad jedna mala sitnica zapravo postane nesto oko cega vam se vrti cijeli svijet, kad zbog nje upravo shvatite koliko vam je osoba vazna i bitna u zivotu..koliko vam znaci..?
...privuci se uz tu osobu, i nestati u toplini zagrljaja..


dodatak ; ovo sam dobila mailom.. mozda se nadje koja dobra dusa..

Pomozimo Dominiku da ode u Berlin i postane zdrav

Dominik Krijan (2) iz Zagreba na licu ima veliki, rijetki tumor. Liječnici u Hrvatskoj ne mogu sa sigurnošću procijeniti o kakvom je tumoru riječ. No liječnici Univerzitetske klinike u Berlinu rade vrhunsku dijagnostiku i operacije u takvim slučajevima. Dominik zbog tumora koji povremeno krvari sve teže guta, a termin za pregled u Berlinu je 14. prosinca. Roditelji su podnijeli zahtjev HZZO-u da im plati troškove operacije te se nadaju pozitivnom rješenju, ali za odlazak na pregled nemaju novca. Svi koji žele pomoći da mali Dominik što prije bude zdravo dijete, mogu uplatiti novac na račun Daliborke Krijan, broj 3216206625 u Zagrebačkoj banci, ili se javiti mami na broj 091/2406-100.

Post je objavljen 23.11.2008. u 21:08 sati.