Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umnjak1982

Marketing

E, zdravstvo, zdravstvo

za sada su sestre u bolnicama premalo plaćene pa im se jebe za pacijente, sada ministar zdravstva uvodi neke mafijaške mjere i neka obavezna osiguranja pa će uz sestre i pacijenti biti bezvoljni i tako dalje u nedogled. ja evo vidim da si moram polako početi rezbariti home-made mrtvački kovčeg i kupiti si lijek protiv bolesti- nešto kalibra 7.62.

eh da je meni malo vaše pameti -ministre zdravstva (i ostali naravno). eh sve se mora plaćati, a kad oboliš nikog nije briga za tebe. evo ja ću prije sam prohodati nego li dočekati rehabilitaciju. kažu zahtjeva je puno i na to se čeka. šta će mi poslije kad se sam vratim u formu. pa neću zdrav tamo majku vam jebem.

ovako sad- vi nabijte cijenu ministre, a ak mi onda neš u zdravstvu nebude kako bi trebalo bit (govorim za sebe i svoj slučaj)- ja ću to od Vas doć naplatit. ne bojim se nit vas , nit policije, nit batina, nit smrti- pa si vi mislite.

mi hrvati nismo za ništa drugo nego za rat- čini mi se. e da mi je znat kako je došlo do ovakve vlasti i kako to nitko ne želi zaustaviti. već sam u jednom postu rekao- onaj koji misli izvršiti samoubojstvo neka ne radi to sam- odi u vladu pa raznesi tu gamad. ja ču ti lično izraditi kip u mramoru. bio bi junak ovog doba. vlast bi pala, i došla bolja, a taj čin bi bio za primjer ostalima.
na žalost upravo takvu vrstu priče ljudi ovdje razumiju. ako nešto želiš na lijepo- ne ide. stalno treba bit agresivac ak želiš što ostvariti. na žalost je tako.
jebote danas bi trebali svi imati milijune: skupe su škole, skupo zdravlje, skup kruh..... e pa ministri neki nemaju vaše plaće. jebem vas smotane. ali neka- i vama će sve to kad-tad doći glave-- vjerujte. za sve ima lijeka pa tako i protiv vas.

fuj gamad- sram vas bilo. mislite malo na ljude pobogu. zar vam čovjek ništa ne znači. probudite se majku vam jebem. lako je u crkvi stajati i mislit da je sve oprošteno.
metak u čelo i amen.

uf al sam smotan pa se živciram- pa mafija će vas sad sredit- tako i treba.

evo ovdje ću stavit i oglas: sitna riba traži posao s morskim psima. koljem po kućama -hehe još malo pa će to bit pravi mali obiteljski biznis hehe.
pazite što odlućujete dragi ministri jer bombe su danas jeftinije nego kruh. pa vi sami tražite sranja ha?

Post je objavljen 03.11.2008. u 22:45 sati.