Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whiskascats

Marketing

Duhovi životinja

Za početak, htijela bih se ispričati zbog ne vraćanja komentara i ne pisanja posta oko mjesec dana.....jednostavno nisam imala dovoljno vremena.
Pa evo, probala sam odabrati što zanimljiviju temu koja bi imala i nekakve veze sa skorom Noći vještica. Nadam se da će vam se sviđati ovaj post.


Ne tako davno konj na kojem je jahao vojnik iza američkog građanskog rata pojavio se na maglovitom bojnom polju Gettysburg u Pennysilvaniji. Misleći da su konj i jahač glumci, turist im se obratio. No, i konj i vojnik su samo zurili-a zatim nestali.
Mogu li se životinje vraćati iz mrtvih u obliku duha i posjećivati omiljeno mjesto? Nitko ne može sa sigurnošću reći. No, možda ćeš saznati nešto više o njima u ostatku posta...

Sablasna mačka DC

Mačke su u Washingtonu, 1800-ih pomogle u suzbijanju ozbiljnog problema sa štakorima-čak i unutar same zgrade Kongresa. No, jedna mačka možda nije samo lovila miševe... Neki kažu da njezin duh obilazi hodnike Kongresa. Prema legendi, mačka DC pojavljuje se iz sjene, sjajnih očiju koje svjetlucaju u mraku.


Duh psa Sallie

U jeku američkog građanskog rata vodila se žestoka bitka kod Gettysburga. Ženka bull teriera, Sallie bile je maskota pukovnije unitarista. Nakon bitke bi ostajala uz vojnike, bdijući sama nad palim borcima. Neki ljudi vjeruju da je Sallie i dalje tamo. Ako se početkom srpnja previše približite mjestu gdije su pali unitaristički vojnici, priča se da se može čuti sablasno režanje psa. Neki kažu da je to Sallie koja i dalje čuva svoje pale drugove...

Ima još duhova, ali ja sam odabrala tri najzanimljivija, konj, mačka i pas. Ako bolje pročitate post, ili ako ga uopće pročitate, primijetit ćete da duh konja i psa imaju veze jedan s drugime.


Post je objavljen 30.10.2008. u 13:41 sati.