Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/memories00

Marketing

NEMA nasLOVA

Moj prvi post(owa dva prije mene je Kockica pisala)
Super kaj ovo nitko ne čita,pa mogu nadrobit svakave gljupostismijeh
Hmmm,od kud da počnem,ne znam, ne znam… Dobih veliku inspiraciju, pa sad nemrem povezat riječi u rečenicu, ne mogu misli posložit kak se spada..
Ajd za početak jedna pričica…(ak je netko čital knjigu o 'Black Flag', znat će o čemu pričam..pišem)
Ulaziš u zalogajnicu. Krećeš sjesti za šank. Primjećuješ da je tamo samo jedan stolac. Ostatak šanka opremljen je ginekološkim držačima za noge. Sjedaš za stolac i čekaš da te posluže. Tebi s obje strane u držače se namještaju dvije velike gole žene. Velika, inficirana vagina nalazi se i lijevo i desno od tebe. Ispred sebe primjećuješ teglu nečeg što nalikuje ukiseljenim svinjskim kostima. Pogledaš pažljivije. Postaje ti jasno da se radi o ljudskim prstima. Još uvijek te nisu poslužili. Ogledavaš se nebi li ugledao konobara. Konačno, jedan čovjek dolazi iz kuhinje. Krupan je i prekriven ranama iz kojih krvari. Gol je, na sebi ima samo kirurške rukavice i masnu majicu kratkih rukava na kojoj piše 'Toplo meso zaraženo dječjom paralizom'. Pitaš ga:'Jesu li to doista ljudski prsti?', on se osmjehuje , vadi jednog iz tegle i pojede sve zajedno s kosti. Podrigne se i kaže:'Jesu'. Pokazuje prema dvjema ženama i govori:'Jesu li ovi komadi s tobom?'. Odgovaraš mu da nisu. Pogledavaš meni i naručuješ 'Presavijeni fetus'. On viče:'Jedan nitkov stiže'. Zabija ruku u ženu tebi s lijeva, vadi plavi, umirući fetus, baca ga na tanjur i servira ti ga pravo pred tebe. Pita te želiš li tost s češnjakom ili popodnevno pecivo. Biraš kruh s češnjakom. Jedeš. Na kraju platiš čovjeku. Pozdraviš se s curama i odlaziš..
Khm, jel netko gladan???njamizubo Buwhahahahahaahahabelj
Znam da je owo skroz sick, al jbg…..
E, neda mi se više nikaj pisat. I malo sam se precijenila. Ipak nemam tak puno inspiracije kak sam brijala na početku.. Uspavala me ova priča,hehe..lud Odoh sad..
Pozz&kiss KocKIci....wave
-nožička-




Post je objavljen 26.10.2008. u 01:10 sati.