Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bebbydanebebby

Marketing

O CLANOVIMA US5

Image and video hosting by TinyPic

Chris Watrin
Datum rođenja: 7. kolovoza 1988.
Mjesto rođenja: Köln, Njemačka
Visina: 178 cm
Kosa: plava
Oči: plave
Za Chrisa je članstvo u grupi US5 ispunjenje životnog sna. Kako sam kaže, glazba i aktivnosti benda su njegov život i spreman je dati sve od sebe kako bi bili što uspješniji. Njegova druga životna strast je fotografiranje, a motivi koji ga najviše privlače su ljudi.
Turneje i nastupi popraćeni plesom zahtijevaju mnogo energije i dobru formu, pa se Chris bavi raznim sportovima, a najviše voli surfanje i odbojku. Još uvijek živi s roditeljima, s mamom učiteljicom, tatom trgovcem i 20-godišnjom sestrom Efom koja studira jezike i kulturu.
Naj detalji: Chris je još uvijek školarac, ali profesori imaju mnogo razumijevanja za njegovu glazbenu karijeru pa mu maksimalno izlaze u susret. Srećom, uskoro će završiti srednju školu pa će se u potpunosti moći posvetiti svojoj najvećoj strasti, glazbi.
-psi su mi najdraža živa bića
Cijelog svog života imao sam nekog psa, baš nikad nisam bio bez četveronožnog ljubimca. I prije mog rođenja starci su imali psa, tako da sam odrastao uz njega. Bio je to preslatki jazavčar, imao je i vlastitu fotelju na kojoj nitko osim njega nije smio sjediti, smatrali smo ga članom obitelji, i mislim da je i on sebe tako doživljavao. Uginuo je kada sam imao šest godina, jedva sam prebolio njegovu smrt, bio sam beskrajno tužan. A onda su roditelji odlučili nabaviti novog psa. On se zove Balou, još ga imamo i mogu reći da je on moj najvjerniji i najodaniji prijatelj. Svako malo se igram s njim, a dok smo razdvojeni silno mi nedostaje. Psi su mi definitivno najdraže životinje i mislim da ću cijelog života imati nekog psa.

Image and video hosting by TinyPic

Jay Khan
Datum rođenja: 13. ožujka 1982.
Mjesto rođenja: Orlando , Florida
Visina: 188 cm
Kosa: smeđa
Oči: smeđe
Od svih članova benda, Jay se najduže i najozbiljnije bavi glazbom te punih sedam godina surađuje s jednom producentskom kućom u Berlinu. Piše glazbu i tekstove te intenzivno radi na školovanju svoga glasa. Svaki dan ga se može vidjeti u glazbenom studiju, a kolege ga opisuju kao profesionalca koji zna što hoće i koji je spreman dati sve od sebe da to i ostvari. Trenutačno najviše truda ulaže u osmišljavanje svega onoga što s bendom izvodi na pozornici. Jayevi najveći fanovi su mlađa braća, 13-godišnji blizanci kojima je njihov stariji brat totalno cool.
Naj detalji: Jay je rođen u Londonu, ali se još kao klinac sa starcima preselio u Berlin . Tečno govori engleski, njemački i francuski jezik, jer je maturirao u francuskoj školi. Živi s tatom u stanu koji je zapravo umjetnički atelje.
JAY oduševljen štencima
Sve dok se nisam susreo s preslatkim štencima imao sam paničan strah od pasa. Naime, kao dijete imao sam grozno iskustvo kada me napao susjedov pas. Sjećam se da sam tada umro od straha iako me pas nije ozlijedio. No, inače smo se svi bojali tog psa, bio je prilično
oštar. Međutim, ubrzo sam shvatio da je taj pas nervozan i napadački raspoložen, jer se njegovi gospodari nisu baš lijepo ponašali prema njemu. Dugo me progonio strah od bilo kojeg psa, no kada sam dobio priliku poigrati se s malim umiljatim štencima (koji još nemaju velike zube ) totalno sam se oduševio. Nekako sam se riješio straha i – tko zna, možda si u budućnosti čak i kupim nekog psa.

Image and video hosting by TinyPic

Izzy Gallegos
Datum rođenja: 19. listopada 1983.
Mjesto rođenja: Orlando , Florida
Visina: 173 cm
Kosa: crveni dreadlocksi
Oči: smeđe
Izzy se glazbom bavi od 15. godine, a neko je vrijeme imao i vlastiti bend, Exact. Odličan je plesač, a sve pokrete sam smišlja i povezuje u cjelinu. On je najzaslužniji za atraktivne koreografije grupe US5. Bez problema će u plesne korake uklopiti raznorazne akrobacije, poput salta koji mu zbog redovitog treniranja ne predstavlja nikakav problem.
Prije je bio razuzdan i danonoćno je tulumario, a sada, za dobrobit benda i karijere, okrenuo se zdravom životu. Bavi se borilačkim sportovima, a kada uhvati malo slobodnog vremena, piše pjesme. Za sebe kaže da je jako osjećajan. Ima 15-godišnju sestru i 14-godišnjeg brata koji s roditeljima žive u Kaliforniji, pa Izzy nastoji što češće svratiti doma.
Naj detalji: Ima četiri piercinga i 13 tetovaža, a prvu tetovažu si je napravio sam, uz pomoć žice sa svoje gitare. Dreadlocksi su mu simbol duhovnosti.
IZZY i njegova Dama
Kao dijete imao sam kujicu koja se zvala Lady. Dobio sam je kada sam imao tri godine, bila je preslatko štene i meni je kao klincu bila silno zanimljiva. Moglo bi se reći da je ona bila prva dama u mom životu. Nažalost, uginula je prije nešto više od godine dana. Jednom mi se na džogingu prikrpao neki pas lutalica i slijedio me sve do kuće. Malo je nedostajalo da ga posvojim, no nakon što sam ga nahranio otišao je svojim putem. Inače, meni psi nisu omiljene životinje, daleko su mi draži majmuni. Puno su inteligentniji i zanimljiviji od svih ostalih životinja, pa je s njima zabavnije. A i može ih se puno toga naučiti.

Image and video hosting by TinyPic

Michael Johnson izgleda kao Amerikanac i ime mu zvuči Rođen je 18.7.1987. godine.Živi u Mainzu.Visok je 176cm.Boja kose mu je crna,a boja očiju smeđa.MIichel je extremno talentovan za muziku i ples.Veoma je šarmantan i rado pravi Party.Sa 13 godina pjevao je Lou Pearlman.Da bi još dugo imao kondiciju za dobar ples bavi se košarkom i fudbalom.Odkada su se njegovi roditelji razveli živi kod mame.Ima brata sa 14 godina i stariju sestru sa 27 godina koja živi u USA.
MICHAEL bi posvojio psa
Moj je tata davno prije mog rođenja imao mješanca, zvao se Rex, bio je jako spretan s loptom pa smo ga smatrali članom nogometne ekipe. Gdje god bi vidio neku loptu, Rex je trčao za njom kao lud, što nam je znalo priuštiti brojne anegdote s nepoznatim ljudima. Kada bih se ja vozio na biciklu, Rex bi redovito trčao za mnom, imao je nevjerojatnu kondiciju. Uginuo je kada sam imao sedam godina, i jako sam ga teško prebolio. Mislim da ću i sam uskoro nabaviti psića, ali svakako bih radije posvojio nekog napuštenog psa, nego otišao u trgovinu i kupio ga. Spasio bih neku životinju, i istovremeno dobio najboljeg prijatelja. Ma, trebao bih to napraviti što prije.

Image and video hosting by TinyPic

RICHIE
Richie Stringini ima 16 godina i iz Čikaga je.Rođen je 28.11.1988.godie.Živi u Wheatonu,IL.Visok je 173cm.Boja kose mu je plava,a boja očiju plava.Glumio je u američkom Hollywood-filmu "Rule Number One".Richie ima i starijeg brata koji još uvijek studira.
RICHIE rat sa susjedovim psom
Jednom, dok sam bio mali, otišao sam kod svojih susjeda. Imali su golemog ovčara od kojeg mi se dizala kosa na glavi. Počeo je režati na mene i kada je skužio da sam se sledio, ugrizao me za guzu. Nije me jako ozlijedio, bilo je par kapljica krvi i velika masnica, ali sam se počeo jako bojati pasa. I danas taj strah postoji, no kada su u pitanju bezopasni štenci, sve je u redu. Moje omiljene životinje su mačke, pa doma imam macu koja se zove Cookie. Žao mi je što sam tako rijetko doma, jer kad god dođem ona se sklupča u moje krilo i zaspe. To je preslatko.

Post je objavljen 09.10.2008. u 00:19 sati.