Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/annye46

Marketing

PRAVO PRIJATELJSTVO SE NE MOŽE USPOREDITI S NIJEDNIM BLAGOM OVOGA SVIJETA !

Da....uvijek u životu upoznaš nekoga tko ti je drag,nekog zbog koga bi napravio sve,nekoga tko je uz tebe uvijek kad ti treba,nekoga tko je s tobom i u dobru i zlu.Nekada se prevariš u osobi,i jednostavno shvatiš da u tu osobu ne možeš imat povjerenja,malo se kome danas može vjerovati.
Pravi prijatelj je onaj koji te nece ostaviti kada se stvori problem,i koji s tobom prolazi sve što i ti,ali malo je takvih...Ja takve prijatelje nisam imala nikada,nisam imala nekoga tko će uvijek biti uz mene,tko će mi vjerovat i kome ću ja vjerovat.Imala sam puno prijatelja,ali samo onda kada je njima trebalo nešto.
Danas je teško vjerovati bilo kome,jer onome kome najviše vjeruješ taj te nakraju povrijedi.Shvatila sam da su roditelji jedini pravi prijatelji koji su uvijek tu,što god se dogodilo,uvijek će ti pružiti ruku i ponovno te dignuti sa dna.
Imam srecu,da imam i najboljeg prijatelja,nekih 5 godina,osoba koja je bila tu kad mi je najviše trebalo,osoba koja me dignula iz totalnog ponora i vratila mi osmijeh na lice,nitko osim njega tada nije bio uz mene.
Gledam ga kao brata,i to je dokaz da muško-žensko prijateljstvo postoji,mnogi se čude i mnogima nije jasno,ali samo mi je jedno važno,što mi njegova cura vjeruje i što je ona isto tako osoba od povjerenja kao i on.
On je osoba koja u potpunosti zna sve o meni i jedina osoba za koju dajem ruku u vatru....Uvijek kažem da od osoba koje me okružuju želim samo jedno,da me cijene i poštuju,to mi je dovoljno.


- Život je kao igra domina,sastavljen je od kockica,i ako jedna kockica padne,moraš sve iz pocetka.U životu se treba borit ,jer ništa ne dolazi samo od sebe... -


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 08.10.2008. u 16:53 sati.