Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spooky92

Marketing

A ŠTA DA VAM KAŽEM?????

a šta da vam kažem??tee nema v škole već 2 dana - koja koma..=(
ima "tehničkih problema", il kak ćiro veli, "u 4. je stanju"..
baš je dosadno bez nje, nemam koga gladat kak s žvali pod svakim odmorom.. ma šalim se..moš si mislit..khm, khm.....
zutra idem u zagreb, već jednom idem vidjet staru škvadru iz stare škole..nismo se vidli 100 godina!!! točnije samo jednu...
onda u četvrtak idem k tei.... o tome ćete dobiti DETALJAN izvještaj.. ak će nam se dat pisat.. :-P. možda se smilujemo pa stavimo koju slikicu...ak ne i slide =))

a sad DANAŠNJI DAN..
uu. bilo je zakon. dobila sam četu na okladi!!!!!!!!!!!!!ak ovo pročita nek se poždere!haha.. mora mi čuvat sredinu u busu =))..mm, jedva čekam.. haha
iako bi, šta je, je, bio red da ne ispuni okladu jer nisam ni ja svoju...kladili samo se još prošle školske godine i izgubila sam.. una je zato trebala obrijat brkove...a ja... pa, recimo samo da smo se kladili dok se meni još sviđao NETKO.. ma svi već znate ko, cijela nas je škola zajebavala, pogotovo mene.. a jbg.. možda jednom i ispunim okladu..onak bez veze.. tolko da ju ispunim..iz fore.. budući da smo si sad ok.. taj dečko i ja mislim =)

onda danas smo još pa.... to vam ne ću pisat... ko zna zna... tea tebi bum prepričalavala na široko i duboko ka se to već veli...ima veze i s onime jučer =))
a to bi bilo to ljudi moji..sad je na vama red:

pa pišite vi =). kaj vam se sviđa na našem blogu, kaj vam se ne sviđa, kaj bi dodali ili izbacili, kaj nipošto ne bi mijenjali..
raspišite nam se malo. i anonimci i blogeri i svi. sve primjedbe prihvačamo, i pozitivne i negative....

pusa SVIMAAA, BAŠ SVIMA.....................................posebno...tini..tei..pety..ani...još nekome....
POZZ I KOMAJTE


Post je objavljen 07.10.2008. u 15:45 sati.