Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tennant

Marketing

Tour de Zadar

U ljeto 2007. godine posjećivao sam Zadar više puta. Jednog dana preko interneta komunicirao sam sa Zadrankama, raspitujući se za neke stvari u vezi s Zadrom. Jedna od tih Zadranki predložila je da me nazove na mobitel, što je i učinila prikrivajući svoj broj pri tome. Razgovor je trajao određeno vrijeme, ja sam rekao da smo se mogli naći uživo i razgovarati (umjesto da toliko dugo razgovaramo na mobitel). Rekla je da ipak ne želi taj susret uživo.
Zainteresirala se za moje pisanje odnosno pismene radove i pitala može li ona to gdje pročitati, nakon što sam rekao da pišem, očito ni ne pomišljajući da će i sama završiti u jednom od tih radova.
Nakon što sam se smjestio u zadarski hostel, još me jednom bila zvala te večeri. I zatim preokret. Odlučila je da ipak želi "popiti kavu sa mnom" te sama predložila da ujutro dođe svojim automobilom.
Nakon ugodnog spavanja i ugodnog doručka uz pogled na lijepe turistice koje su doručkovale, došlo je vrijeme da napustim hostel.
Ubrzo je stigla i spomenuta Zadranka automobilom, nazvala me (i dalje sa skrivenog broja) na mobitel.
Ugledao sam ju kao i ona mene, oboje smo saznali kako tko izgleda.
Simpatična zadarska crnka odmah se počela ispričavati govoreći kako se ona inače ne nalazi s ljudima koje upoznaje preko interneta.
Kratka priča nakon kratke vožnje imala se nastaviti u ugostiteljskom objektu koji se nalazi odmah uz most. Rekla je da će parkirati automobil a da ja odem naći mjesto te da odaberem mjesto unutra ako vani bude puhalo. Uzeo sam svoju torbu i zaputio se prema lokalu.
I nema nje... Kao, parkiranje dugo traje odnosno odužilo se... Zaključih kako je dobro što nisam ostavio torbu u njenom automobilu.
Kasnije, ja nju pitam (preko interneta, naravno) zašto je tako postupila. Odgovorila je da ju je zapravo samo zanimalo kako izgledam i da ju je bilo sram što se uopće našla sa mnom te da se inače ne nalazi s ljudima koje upozna preko interneta. Ma mislim...
Idući dan sam u šali napisao "Koliko si danas torbi ulovila?"

Post je objavljen 04.10.2008. u 18:11 sati.