Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tides

Marketing

Uvijek se nadje netko takav!!!

Evo mogu reći da se stvarno dugo nisam javljala..al sta ces kad se mora učit pa se nema ni toliko vremena..
Neke mi osobe stalno prijete..govore da nisam nikakva metalka..da sam glupa ko k****..da sam mamina maza, da se upucam u glavu..i tak to..a najsmješnije mi je to sto te osobe komentiraju kao anonimci..ne zele se potpisati..heh..a onda men govore da sam kukavica...nek mi kaze to u lice pa ćemo lijepo porazgovarat..e to je njima problem..hrabri na riječima, a slabi na djelu..čisti dokaz da ima glupih ljudi...
Ja pretpostavljam tko bi to mogao biti...al ne zelim nista govorit...te osobe ne zelim spominjat na svom blogu jer nisu vrijedne..ma kakvi..!!
evo vam..pa pročitajte..kako jadno...

joj ne znam od kud da počnem...ovako,ako ti sebe smatraš metalkom,onda si radije pucaj u glavu..najjače mi je ono tvoje što si rekla da voliš ići u crkvu...ženska...pa jel ti imaš 5 godina...a ti si mi neka metalka...vidim te kao neku maminu mazu koja nema pojma o ničemu...daj odjebi...daj se mallo zamisli,ako ja koja te ne znam imam takvo mišljenje o tebi kakvom te tek onda smatraju osobe koje te znaju...hm...:-D (oooooooooh... 29.09.2008. 21:58)

moj odgovor

Hmmmm..mogu pretpostavit tko je to..hah!!.. Nemas pojma sto slusam i nemas pojma sto mi glazba značu u zivotu...ako slusam metal ne moram letit za stilom kao sto to neki rade..et ti si čisti primjer toga..i ak si skuzla ja ovaj blog vise ne pisem..sad sam odraslija i odgovornija osoba..i sta ak sam napisala da volim ić u crkvu..zar je to lose?? Ne stidim se priznat da vjerujem u Boga..Ti koja me ne poznas nemozes imat nikakvo misljenje o men jer me neznas kakva sam osoba te ne mozes sudit...tek kad osobu upoznas onda sudi...i znas men jos nitko nije rekao da sam losa osoba!!! tebi mozd je pa se iskaljujes ovdje na men...
A i da si pametna potpisala bi se a ne ovak balavo kukavički komentirala...iduci put napis ime..ak nisi toliko glupa... (Betty Blue 01.10.2008. 22:31)

a sad su mi i počele na ovom blogu ostavljat takve jadne komentare...

šta te briga...
eeeeeeeeeee..........ajd se ubij...glupa si ko k****...


znam da vas to ne zanima..al ja samo zelim pokazat kak ima glupih ljudi...pa recite sta mislite..rolleyes


p.s: a tebi Marijane hvala..!!







Post je objavljen 02.10.2008. u 21:48 sati.