Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okice

Marketing

...samo tebi svira bend.

...Inače ih ne volim. Uvijek su mi bili strani i možda sam nekad samo obratila pažnju na njih kad sam bila u nekom društvu gdje su ih ubacivali. Inače mi je to nekako izdajnički, teško i jadno. Inače se ne družim s njima. Inače mi je lakše bez njih biti svoja, pa bilo to-- tužna, vesela, nasmješena, izdana. Bez njih mi je inače bilo lakše. Inače sam osuđivala one koji u njima traže spas. Inače sam mislila da ne pruža nikakav drugačiji osjećaj. Inače sam zaboravljala da postoje i nijekala sam bilo kakav kontakt s njima. Inače mogu bez njih.

Ali danas su plivali tako zanimljivo. Bez ijedne riječi samo sam ih uzela u ruke. prešli su mi preko usana i nisu ništa pričali. Samo sam stisnula oči i nasmijala se. I još uvijek ih ne zamjećujem. I još uvijek oni nisu moj spas. Ali danas su plivali tako zanimljivo.



...Inače ju ne volim. Inače mi je depresivna, sumorna, tmurna i siva. Inače me deprimira i baca u zamišljene vode. Inače sam nekako udaljena kad se približi i kad me okruži, i inače to ne podnosim. Inače je jako distancirana i nemamo baš neki odnos. Inače ne razgovaramo i ne pozdravljamo se. Inače otvoreno kažem da je ne volim i ne podnosim. Inače ne volim zvuk njenog glasa. Inače me živcira svaki njen pokret. Inače sam hladna prema njoj i nikad je nisam ni dotaknula.

Ali danas je padala tako veličanstveno. Izašla sam i bez pozdrava joj pružila ruke. Pomilovala me po licu i po kosi. I još uvijek ne razgovaramo. I još uvijek je ne volim. Ali danas je padala tako veličanstveno.



...Inače ne pokazujem svoje dlanove. Inače mislim da je to moja stvar što nosim na njima i što piše na njima. Inače smatram da se to i može uraditi ali samo onda kad nitko ne vidi. Inače sakrivam svoje dlanove. Inače vidim sve što je na njima, ali inače to nikome ne govorim. Inače su moji dlanovi šareni. Inače se osjećam tako sjetnom kad pogledam u njih. Inače ih zato ne pokazujem.

Ali danas su sijali tako omamljeno. Bez ijedne riječi samo sam ih okrenula i gledala u njih dvije minute, zatim samo provukla kroz zrak. Još uvijek ih nikome ne pokazujem. I još uvijek su šareni. I još uvijek se osjećam sjetnom. Ali danas su sijali tako omamljeno.



Piće je kao kiša kad nisam u tvom naručju.

Post je objavljen 13.09.2008. u 13:06 sati.