Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragonsrules

Marketing

Metalni zmajevi

Evo, napokon novi post.yes Kao što vidite, zmaj mi je naraso.smijeh Hvala svima koji su klikali na njega. Sada imam novo jaje pa klikajte mi i na njega. Hvala. Još jedna manje lijepa vijest.no Kao što znate, od danas, tortura službeno počinje.cry Koji će te vi sada razred? Evo sada o metalnim:

Metalni zmajevi nastaju križanjem podzemnih i vatrenih zmajeva. Crne su sjajne boje. Dobili su takav naziv jer im je koža toliko tvrda i glatka da izgleda kao metalni štit. Tog zmaja ne možete ubiti bilo kojim oružjem. Ima samo jednu slabu točku gdje mu je koža tanka, a to su prepone. Ta vrsta je ogromna, najveća vrsta zmajeva. Tijelo im je jako mišićavo. Nemaju krila. Zovu se još i vulkanski zmajevi, jer tamo žive i najčešće su oni uzrok erupcija. Bljuje vatru, a iz ustiju im se uvijek cijedi vruća lava koju znaju i pljuvati na protivnika. Da vam ja ne pričam dalje, evo slike:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

I to bi bilo to.yes Klikajte mi na jaje ili zmajića i ne zaboravite na jaja i zmajiće svih ovih kojih imam u linkovima blogova kojih često posjećujem.thumbup
Pozdravwave

Post je objavljen 01.09.2008. u 13:46 sati.