Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mycrazyyworld

Marketing

<>...Uspomena na papiru moze da problijedi..al u srcu kad je cuvas mnogo vise vrijedi...<>

Ey,ey..evo mene opet..cudno da..inace prođe duze vrijeme od jednog do drugog posta..al eto..danas moram napisat post..

Danas je 19.08..tocno godina dana mom blogichu...da dayessmijeh..
Prije tocno godinu dana otvorila sam ovaj blog,napisala prvi post...a sve je ovo tako brzo proslo..tako proletilo..znam pomislit..u tako malo vremena dogodilo se tako puno stvari..bile one dobre ili lose..dogodile su se.i vecina ih je zaspisana na ovom blogu...
Cesto mi je doslo da izbrisem blog..jednostavno mi se vise nije dalo pisat postove..komentirat..nista..i toliko je stvari napisano u njemu..pogotovo onih tuznih..da me jednostavno sve to podsjecalo previse na sve sta se dogodilo i meni i ljudima koje volim,koji su mi dragi...namcor..ali eto..nisam ga mogla izbrisat..ipak su sve to uspomene..sve mi je to znacilo..i danas mi znaci..to govori upravo i naslov ovog posta...uspomene cuvamo u srcu..i od tuda se ne brisu..a na papiru ne ostaju stalno...

Citala sam neke postove od prije..prisjecala se nekih stvari..nije mi bas bilo lako..kad se sjetim svega..tog vremena kad sam prolazila kroz određene stvari..tih ljudi koji su mi usli u zivot..koji su otisli..koji su me razocarali..a i koji su uvijek bili tu kad sam ih trebala..i na tome im hvala..kiss..
Puno se toga dogodilo..jako puno..bilo je tu puno i suza..al bilo je i smjeha..bilo je rastanaka..i novih upoznavanja...svih dozivljaja iz skole..sa svakog vikenda...a godina je prosla..za cas..ni okrenula se nisam..vrijeme mi je proletilo..al evo danas se nadam da su sve one stvari..one lose stvari koje su se događale napokon iza mene..nadam se da jesu..jer bilo ih je previse..vrijeme bi bilo da se ploca okrene..da se pocnu događat dobre stvari..ne samo meni..nego svima koji to zasluzuju..yesyes..

Eto..htjela bi se zahvalit svima koji su mi komentirali..posjecivali moj blog..uzivali u citanju postova..svima koji su bili tu kad sam ih trebala..odnosno koji su uvjek tu kad god..smijehkissyes..i nadam se da ce toga bit jos..da cete i dalje posjecivat moj blog i komentirat..


Evo malo se ja raspisala..hehe..al to bi bilo sve za sad..komentirajte mi..nesto je to komentiranje oslabilo u zadnje vrijeme..heh..
Ajde ljudi..uzivajte..komentirajte mi..pussa..Pozzich..kissmah


Post je objavljen 19.08.2008. u 00:50 sati.