Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickfucks

Marketing

hmm eo treci post xD

Dakle eo kao sto smo rekli pisemo post. Slike su vam tu sa strane (bar neke)
Nedavni dogadaji:
Gruska noc:
Dakle prosli tjedan je bila gruska noc (ili kad vec) uglavnom bilo je dosadnije nego inace ali dobro prezivjeli smo mislim nasli smo si zabavu. Na kraju smo zavrsili doma ranije nego sto zavrsimo svaki dan ali dobro aje... Muzika i nije bila bas nesto pa je nismo bas ni slusali, ali zato nam je Vlaho pokazivao nove metode "zastrasivanja protivnika" XD...
Thompson:
Papac i Kreso na Thompsona nisu isli jer to ne slusaju ali zato smo bili ja, Luka, Teo, Andrija, i Niko. Bilo je super (dobro organizacija i nije bila bas nesto ali normalno to su ipak Konavle xD) (ovo nemojte shvatit ko uvredu xD) a nakon toga ipak nismo isli u Luke spavat iako smo trebali.
Kupanje:
Na kupanju isto ko i svaki put dosadno ali nekad i pomalo zabavno (bez Zana nije isto). Muski cesto bivaju ozlijedeni a Kreso se zabavlja s Teom (necemo u detalje)
ZOHAN JE ZAKON
Prekjuce su svi oni isli u kino ali ja sam bio juce (Dominik) gledali smo film Zohan je zakon a film je fakat zakon svi smo pocrkavali od smijeha, a juce sam nakon filma poso u rusice gdje su bili oni pa smo jeli burek itd. da ne duljim... protekli tjedan smo se malo zabavljali a malo i nismo iduci post ce biti bog zna kad ali trebo bi biti ubrzo.

Pozdravi: Mateji u Vinkovcima, svim prijateljima i cijelom drustvu, pozdrav mom starom jer je kupio jos jedan joystick za playstation3 pa sad uzivamo xD, Gini, Peru, Ivoni kojoj je sutra rodendan (Sretan rodendan i uzivaj, btw pozdrav Ivi i Sari), Zanu i Marku u Svabiji... ja mislim da bi to bilo to (pa mislim napisali smo svim prijateljima i cijelom drustvu xD)

Post je objavljen 17.08.2008. u 18:37 sati.