Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/barinic

Marketing

RATKO MLADIC INFORMATION - OBAVIJEST: RATKO MLADIĆ

Svi pišu o Radovanu Karadžiću, kada je već uhićen. Sada se traži prava informacija o Ratku Mladiću. Nema bolje informacije od one da je ucijenjen i da prava informacija koja dovede do njega vrijedi 5 000 000 dolara. Za te novce ja bih sam sebe izdao..... Imam ja anegdotu o takvoj jednoj situaciji. Ima sada već nekih 5-6 godina, nalazio sam se u Crnoj Gori na nekom ribolovnom takmičenju. Sjedim kod prijatelja u Žabljaku, okrenuta mi leđa cesti. Pijemo. Nekako u to vrijeme procurila je vijest da se Radovan Karadžić skriva upravo u tome dijelu Crne Gore. Sjedimo, pijemo, pričamo.... odjednom, reče mi taj prijatelj da mirujem i da se ne okrećem, jer upravo cestom prolazi Radovan Karadžić. Da mirujem?! 5 000 000 dolara šeta iza mene i on bi da mirujem? Nije normalan. Čujem kako nečiji koraci drobe šljhunak na cesti iza merne, ne želim se okrenuti još i privući pažnju na sebe, a u glavi mi pakleni plan: na stolu sam snimio tešku kristalnu čašu, ona može zamijeniti sredstvo za onesvješćivanje. Bum - u glavu, kod kolege u gepek sa uspavanim Radovanom, prekrijemo ga ribičkim priborom, proletimo kroz granicu u RH i 5 000 000 dolara je tu. Dao bih ja i njemu da se ne ljuti, ipak je to para. Ipak, nema šanse za uspjeh... Da se vratim u stvarnost.... sjedim ja tako, koraci usporiše iza mojih leđa. Viče taj moj kolega osobi iza mojih leđa: "Ooooo, Radovane Karadžiću! Junače, da te pozdravim!" i ja stvarno više nisam mogao durati, već se okrenem. Kada ono..... Na cesti stoji čovjek starosti 60-65 godina, visok metar i žilet, u njemu težine 60 kg. Pozdravim ga iz pristojnosti, onako iznenađen. Čovjek uzvrati pozdrav i ode dalje cestom, nakon što je sa prijateljem razmijenio još par riječi. Zabezeknut, kažem prijatelju: "Jebo ga ti, što me zajeba tako, ja se već spremao da ga opaučim ovom čašetinom iz okreta, kada ono....nije to Radovan?!?". Kaže prijatelj: "Je, je.... tako se čovjek zove i preziva, jebga, ali nije onaj za kojeg si ti mislio da je...."

Neki dan - opet anegdota. Uhitili Radovana. Sjedim ja kući i crtam strip. Zvoni telefon. "Vi crtate fotorobote?". Da. "Jel možete vi nacrtati za Jutarnji list crtež Ratka Mladića onakav kakav je bio likom 1992. godine, pa u nekom periodu do danas, odnosno, neka vaša procjena kako bi on danas mogao biti maskiran, odnosno kakav je njegov današnji mogući izgled?". Da. "Jel možete to nacrtati za tri sata?". Ne mogu, mogu za dva i pol, jer za tri sata moram biti na poslu. "Dogovoreno".
Nacrtao sam ga, objavljeno je u "Jutarnjem listu". Ako ga se ikada uhiti i ako bude ličio makar malo na moj crtež, zadovoljit ću se sa tih 5 000 000 dolara.....

Ovo je moja procjena kakav bi taj čovjek danas trebao izgledati..... što vi kažete?

Image and video hosting by TinyPic

35630

Post je objavljen 28.07.2008. u 00:22 sati.