Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tearsinheaven221

Marketing

possible goodbye


Kako stvari stoje ovo je vjerojatno poslijednji post, znat ćete zašto (barem vi koje znam)...

Pa ovako- razloga je puno, kao i za svaki oproštaj, po običaju.

Jednom je rečeno da poslije svake kiše dolazi sunce. Ne znam, nisam imala priliku testirati tu izreku, barem ne ovaj drugi dio, jel? Bez brige, neće ovo biti jedan od onih tmurnih postova o manjku smisla u svijetu ili slično. Smisao ionako ne treba tražiti, apstraktna je to stvar, ali i to je druga rasprava za neko drugo vrijeme. A uostalom, koliko je malenom ružnom i zdepastom djetetu sa ne toliko privlačnim karakterom lagano nać smisao?

Dakle, da malo damo bolje svjetlo rastancima.

Jeste li ikada usred bijela dana sa trogodišnjim djetetom skočili pod stepenice i sćućurili se u najmračnijem kutku sa hihotom u glasu čekajući da vas ona ozloglašena osoba dočeka s rečenicom : "tko se nije skrio magarac je bio, tko iza pika tri put žmiri, ja dolazim!" ne toliko svjesni činjenice da vas hihot razigranog djeteta odaje?
Probajte. Djeca imaju nevjerojatnu moć osvjetljavanja tmurnog dana.
Ili jeste li ikada sjeli u onom jednom idealnom trenutku nakon odigranih par sramotnih biljar partija u krug sa ljudima s kojima upravo i želite biti u tom krugu čekajući sljedeću provalu već imenovane lude?

Ima i onih trenutaka nakon pročitanog Stephena Kinga kada ostanete u onih par trenutaka izrazitog čuđenja na inteligntne izjave najdražeg mi pisca pitajući se hoće i iz vašeg pera ikada izaći nešto takvo.

Image Hosted by ImageShack.us


Nisu to razlozi odlaska, da vas sad ne zbunim do kraja. Ali ti trenutci u životu često me ostave u nekom idealiziranom filmu bez ikakvog problema na svijetu. Zato tako i odlazim, u onim lijepim, idealnim trenutcima, koliko god ih malo bilo, bez spomenutih loših razloga koje više ne želim ispucavat ovdje.
Naravno, kaže se također da nije gotovo dok nije gotovo, ne kaže se zbogom nego doviđenja pa do skorog viđenja, kada god da to bilo.

"Jedan osmjeh kaže premalo, a riječi su kao i obično suvišne"

Sad bi ovoj zbrci riječi dobro došao grimizni zastor nakon silueta već davno viđene drame, ali kako to inače biva u životu samo pozdrav- svim onima koji su mi danas pravili društvo, svima na onih par sramotnih biljar partija i puno zagrljaja, a vama ostalima- pa valjda i vama pozdrav, kakv god da bio...

Post je objavljen 12.07.2008. u 00:22 sati.