Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jacab

Marketing

Ja ne znam šta ima nejasno danas na hrvatskoj političkoj sceni. Zašto se svi bune kada je sve kako treba biti.
Redom:
HDZ je interesna skupina. Skupili se s koca i konopca da ostvare svoj interes. Kada to više ne bude moguće, vratiće se u svoju sigurnost negdje daleko. Na žalost, takva im je sposobnost razmnožavanja da nema dovoljno kolčeva niti konopca da ih sve smjestimo
HSLS- Liberali su liberalizirali sve........pljačku, nemoral, laži, nepoštenje. Sve je dopušteno u liberaliziranom bordelu gdje se za veliku lovu guze sa više strasti nego na love parade. Oni su već poodavno liberalizirali i pederske brakove.
HSS......uvijek, uvijek, uvijek sam se divila seljacima. Ljudima koji krvavo rade i ne poginju se ni pred kim nego samo pred zemljom od koje izvlače hranu i život. I dosljedni su: naginju se i sada pred čitavom zemljom da bi im ga mogli čim dublje gurnuti i da bi im dopustili da čim više izvuku iz zemlje.


PS: Duboko se ispričavam dobrim i dragim osobama homoseksualne orijentacije što sam koristila pogrdnu terminologiju u narodu vezanu za njihove pojavnosti a da bih objasnila današnju političku scenu. Na žalost,čini se da sam i sama već toliko zatrovana blatom, smećem, fekalijama današnjeg hrvatskog društva da se bojim za svoj život normalnog ljudskog bića.


Post je objavljen 05.07.2008. u 09:27 sati.