Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirano1

Marketing

Novosti...

Evo par novosti, jer posta dugo nije bilo.

Walk of Fame Animated custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more - ImageChef.com Shakira će dobiti svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, a dobitnike zvijezde bira odbor za Stazu slavnih holivudske Trgovačke komore.
shakira
Nakon 10 mjeseci pregovora Live Nation još uvijek priprema finalne detalje ugovora sa Shakirom koji bi vrijedio oko 70 milijuna $ i mogao bi biti sklopljen u slijedećim tjednima.
Prema izvorima bliskim situaciji,Live Nation i Shakira su se već dogovorili o uvjetima ugovora koji će obuhvaćati snimanje albuma,turneje i ostala prava poznata u industriji kao ˝360 deal˝.
Naime,Shakira duguje Epic Recordsu još jedan studio album,koji se očekuje već početkom slijedeće godine,te još jedan album s najvećim hitovima.
Live Nation očekuje da i dalje raste broj Shakirine međunarodne publike,te da ona bude "stup" Latinske glazbe,kao što je Madonna za pop i Jay-Z za hip hop.
shakira
Shakirine karte rasprodane prije karate grupe "The Police"

U petak,kada Shakira konačno nastupa na Rock In Rio koncertu, posjetitelji će prisustvovati Shakirinom posljednjem koncertu koji će se održati prije nego li počme raditi na svom novom albumu za kojeg se nada da će biti spreman sredinom iduće godine.
Kolumbijka Shakira došla je u Madrid rano u utorak,a društvo joj je činio njezin dečko Antonio De La RuA, koji je uvijek uz nju. Prije nastupa u Gradu Rocka Shakira je primjetila da su karte za njezin koncert rasprodane čak prije karata za koncert grupe "The Police".
Shakira je došla iz Miamia i poslije pjevanja u petak otputovati će sutradan vrlo rano i otići u London gdje će se naći s nekoliko producenata koji će raditi na njenom novom albumu.Jučer popodne pjevačica je dala exkluzivni intervju za EL TIEMPO.

Što će biti viđeno tijekom tvog nastupa?

Nastup će trajati sat vremena i 10 minuta.Poželjela sam pomalo promjeniti repertoar, redoslijed pjesama i outfite,koji su usput moja najveća noćna mora.

Zašto?
Željela bih da jednom mogu pjevati bez odjeće.Naravno to ne bi imalo vrijednosti zato što sam vrlo sramežjiva kad je u pitanju moje tijelo,vjerovali ili ne.TO bi bilo dosta praktično jer ništa nije tako iscrpljujuće kao biranje odjeće za scenu i to je dosta drugačije od biranja odjeće koju ću odjenuti kada idem u kino.Mora pristajati nastupu, s određenim uvjetima.To je bio dio stvari koje sam trebala obaviti prije dolaska, promjeniti pomalo svoj "look" (izgled) .

Kakav će biti taj look ?
Uglavnom isti.(smijeh)

Kakav je bio osjećaj znati da su vaše karte rasprodane prije The Police karata?
To je bilo kada sam rekla da moram odmah promjeniti outfit.Španjolska je bila jedna od zemalja gdje je turneja bila najprostranjenija,publika me imala priliku vidjeti nekoliko puta.Zato sam trebala sada donijeti nešto novo.

A provođenje vremena s Amy Winehouse & Jamiroquai?
Rock In Rio je vrlo važan i svi umjetnici su postigli vrlo važne stvari. Velika je čast biti s njima na istoj pozornici.Uvijek se predam talentu i ljepoti,ljepoti toga što ljudsko biće može proizvesti kroz ovaj posao. Za Amy, volim njezin glas,a kod Jamiroquai njezine pjesme.
shakira
Shakira govori o oslobađanju talaca u Kolumbiji

"Ovo je povijesni dan za sve nas, za ovu državu koja je pretrpjela
toliko, i svi smo ujedinjeni u emocije i radost," Shakira, rekla je
jučer putem press release, za javnost od 15 talaca FARCs
uključujući i francusko-kolumbijsku Ingrid Betancourt. "Ona [Ingrid
Betancourt] je simbol patnji svih onih čija je sloboda ukradena".
"Danas, Kolumbija se diže i mogu gledati u budućnost s nadom viđenja
mira uskoro", rekla je Shakira. "Uz ovu pobjedu, mi smo na početku naći
naše vlastite slobode. Kolumbija je omogućila svojim ljudima da
obnovi svoju vjeru u demokraciju, instituciju i snagu svoje zemlje."
shakira
Legende u Španjolskoj

The US časopis "People en Espańol" (Ljudi u Španjolskoj) u rujnu će
objaviti knjigu pod naslovom "Legende u Španjolskoj" koji će ostaviti
trag u karijeri od stotinu umjetnika koji otkrivaju bogatstva latinske
kulture.

Ova knjiga će sadržavati tekstove na engleskom i španjolskom. . Ova
knjiga će posebno govoriti o : Ricky Martin-u, Julio Iglesias-u, Celia
Cruz-u, Seriji Seleni i Shakiri, naravno za njen međunarodni uspjeh i
njezine humanitarnost, posebno među djecom u kolumbijii u Pies
Descalzos udruzi.
shakira
Danas će se održati Shakirin koncert Rock In Rio. Pjevat će pjesme Estoy Aqui,Ciega Sordomuda,Whenever wherever,Te Dejo Madrid,La Tortura,Don't Bother i Hips Don't Lie.
shakira
*MTV Making of Shakira's new album[RUMOR]
Kolumbijska pjevačica Shakira i njezin dečko Antonio De La RuA mogli bi otvoriti vrata svog ranča u Urugvaju MTV kamerama tako da oni budu svjedoci Shakirinog kreativnog procesa za njezin novi album.Sve bi to trebalo biti u obliku reality showa.
shakira
SEAT LEON CUPRA Pies Descalzos koji je donedavno bio na španjolskom Ebay.es ima svog novog vlasnika.
Evo slika auta

Image and video hosting by TinyPic

shakira

Eto...to bi bilo sve zasad... zahvaljujem Niki i Petri na prijevodima i najboljem forumu o Shakiri na informacijama.

Pusa do sljedećeg posta...
Shakira kiss

Post je objavljen 04.07.2008. u 18:52 sati.