Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/starrshine

Marketing

LJUDI, JA SAM VAM BILA NA MORU!!!!

Da, bila sam na moru! i bas je bilo super! otisla sam u subotu kak je zavrsila skola i vratila se u onu drugu nedjelju! prekjučer... more uopće nije hladno, bas je toplo ko i sunce koje je stalno przilo! obozavam ić na more! idem u sabunike, jedno mjesto kraj zadra i nina. a dobro je tamo. ja sam bas uzivala... pogotovo na plazi, kad su svi dečki bez majca... =)
a dobro... na moru mi je bio i rodendan! joj to je isto bilo jaaako zabavno! volim slavit rodendan na moru! a ići ću ja opet na more... i u sedmom i u osmom mjesecu, al najbolje mi je ovako u sestom... idem sad na jednu drugu temu.
dakle, jučer je bio rodendan jednoj mojoj jaaako dragoj frendici! pony, sretan rodendan! i bilo je zakon! svi smo se zabavljali i stvarno je bilo dobro... barem meni! ne znam kaj da vam još kazem... ja jako volim svoju pony i saljem joj jednu jako veliku pusu!
sad još jedna druga tema... sad u jutro sam isla u skolu po svjedodžbu! i pogodite, prosla sam s pet nula! jeee! jedino ja u razredu... ponosna sam... =)
i sad malo općenitog: slabo me komentirate... ali dobro, količina komova mi ni nije toliko vazna koliko sadrzaj komova... lijepo mi pisite i podijelite svoja misljenja! idem sada... pusa svima!

P.S. Molim vas da obratite pažnju na upozorenje u boxu!

Post je objavljen 01.07.2008. u 09:30 sati.