Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webdnevnik

Marketing

Bokich...

Evo, upravo mi je ponestalo mlijeka u kući, pa pijem capuccino sa vodom i govorim sama sebi `Kojeg vraga to ne baciš?!´, al eto, nisam sklona bacanju svega jestivoga, takvu su me odgojili.
Razmišljam si, kako smo samo mogli popušiti od Turske u zadnjoj minuti, posli našeg gola??? To je nevjerojatno što sve možete očekivati od Turaka! A Modrić i Raki su me tooooooootalno doveli u bed! P.S. Pljesak za Srnu!
I eto, škola završila, ja prolazim s 5,00 (ipak je to 4. razred!) i tak. Nadam se lopu i Bungee Jumping skoku, tako da vam kasnije dam slikice sa Šibenskog mosta i mene kako letim. A pisat ću vam već za 1-2 tjedna sa novog laptopa, tak da...
Inače, bit će jedan sa Renew programa tvrtke HP (www.info-gama.hr).
Inače, osim te tekme sva sam danas vesela i nezabrinuta, osim oko toga da ću morat spremat kuću dok se starci ne vrate oko 5 h s posla svaki dan do 30.6. jer oni još nisu na godišnjem... A mi već došli na praznike... Buuu!!!!
A polijevanja je itekako bilo u mojoj školi: 5. razred smo sad već formalnoi, ne! Ajme, ubila me mama kad sam se vratila doma: čitava sam bila mokra od glave do pete!
Šeremet, i jedan i drugi, gotovi ste!
Hihi!

Post je objavljen 22.06.2008. u 18:24 sati.