Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carevblog

Marketing

Kraj nastavne godine

Eto, i ova je godina završila. Moram priznati da je svima, od profesora pa do učenika, brzo prošla. Tijekom ove godine puno je toga bilo novo. Po prvi smo puta morali vraćati udžbenike, po prvi smo puta imali učenika koji ide na dva popravna ispita i dobili smo novog učenika. Što se tiče vraćanja udžbenika, malo je glupo. Naša je razrednica morala svaki udžbenik i svaki CD koji ide uz taj udžbenik morala provjeravati, što je jako dug i dosadan posao. Jedan učenik iz mog razreda ići će na dva popravna ispita, pa eto sretno mu bilo. Budući da sam član družine mali knjižničari i da sam si dobar s knjižničarkom iz pouzdanih izvora znam da će možda po prvi puta u 14 godina biti ponavljača razreda. No dobro, idemo mi na malo veselije teme.
Novi učenik koji je došao u razred zove se Josip. Isprva mi se činio malo glup, ali se u zadnjih tjedan-dva počeo činiti jako dobrim. Pomogao mi je oko nekog problema s mobitelom, i sl. Što se tiče značaja ove godine, on je velik. Mnogima ova godina puno znači zbog upisa u strednju. Ja imam odličan prosjek i uopče se ne brinem. Neki se još odlučuju kuda će i koji bi smjer odabrali, ali ja ću vjerojatno ići u jezičnu (IV. ili XVI. gimnazija) gimnaziju.
Evo budući da je već malo kasno i da sam danas putovao na more i da sam malo iscrpljen idem se leći i uživati u "blagodatima" televizijskog programa.


P.S. Televizijski je program grozan. A što se tiče brojeva gimnazija, nadam se da sam ih pogodio, ako nisam ispričavam se i uvažavam pritužbe i ispravke.

Post je objavljen 21.06.2008. u 21:39 sati.