Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

...turska do tokija...

Ma kaj da vam pričam. Draža mi u kurcu pošto turci jučer nisu izgubili. A ja sam mu lepo rekel da se ne kladi. I kaj je najbolje bilo kladio se na pobjedu Hrvatske (buahahahahahahahahahahaha). A da stvar bude gora ja sam mu predložio da se kladi na x (buahahahahahahahahahahahaha). Prc!
Pošto se naši škoti nisu uspjeli plasirat na euro, draža tugu liječi klađenjem. I u zadnje vrijeme mu je čak i krenulo. Evo baš neki dan se kladio na Portugal - Njemačka, i dobio je natrag kuhinju.
Evo draža i ja smo vam odlučili ubacit malo nekih nogometnih bisera, pošto je sad nogometno ludilo, pa da ne zakasnimo:

Claudio Canigga
"Ako je kokain droga ja sam narkoman"
i evo još jedna
Sebastjan Cimerotič:
"Želio bi pozdraviti moje roditelje a posebno moju mamu i tata."

Oliver Kahn je nakon jedne utakmice imao problema s logičnim razmišljanjem. "Mi ne igramo da bismo zabili gol, nego da bismo pobijedili", prosvijetlio nas je vratar Bayerna.

Brazilski napadač Ronaldo je imao problema sa zaključivanjem. "Izgubili smo zato što nismo pobijedili", legendarna je izjava sadašnjeg napadača Milana.

I jedno nama poznato lice zaplelo se u vlastitoj rečenici. "Ne bi me bilo briga sve i da izgubimo svaku utakmicu u natjecanju, samo da osvojimo prvenstvo", rekao je napadač Boroa Mark Viduka.

David Beckham nikada nije bio najbistrije pile u kokošinjcu, ali jedna je njegova izjava našla svoje mjesto u povijesti nogometnih bisera. "Definitivno sam odlučio da ću krstiti Brooklyna, samo još nisam odlučio u kojoj vjeri", lomio se igrač Reala oko važne životne odluke.

Gore navedeni 'filozofi' imali su i svoje prethodnike. Tako je bivši nogometaš Aston Ville i Southamptona Mark Draper pokazao da ima problema s orijentacijom. "Želio bih igrati u talijanskoj ligi, npr. u Barceloni", rekao je Draper kojem se želja ostvarila. Šest je mjeseci igrao u 'talijanskoj ligi' za madridski Rayo Vallecano.

Bivši engleski reprezentativni napadač Les Ferdinand proslavio se rečenicom u stilu ništa nas ne smije iznenaditi. "Bio sam iznenađen, a uvijek kažem da me u nogometu ništa ne može iznenaditi", rekao je napadač koji je zvjezdane trenutke doživio u dresu Newcastlea i Tottenhama.

Legenda Gordog Albiona Gary Lineker, koji je danas televizijski komentator, jednom je prilikom bio u strahu od suočavanja s istinom. "Ne postoji ništa između - ili si dobar ili si loš. Mi smo bili negdje između", rekao je igrač ponosnog nadimka The Queen Mother of Football.

Serija izjava poznatih engleskih reprezentativnih napadača ne može proći bez Alana Shearera. "Nikad nisam želio otići. Ovdje sam cijeli svoj život, a nadam se da ću biti i nakon toga", rekla je legenda Newcastlea.

I za kraj vezni igrač Aston Ville, koji je ove sezone na posudbi u Stoke Cityju. Lee Hendrie je pokazao izrazito nerazlikovanje desnog i lijevog. "Dobio sam gadan udarac po lijevom gležnju, ali nešto mi je reklo da se zapravo radi o desnom gležnju", Hendriejeve su riječi.

"Alex Ferguson je najbolji menađer kojeg sam mao. On je i jedini menađer kojeg sam imao. Ali je ipak najbolji menađer kojeg sam imao"- Beckem



Post je objavljen 21.06.2008. u 11:56 sati.