Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/linkinpark6666

Marketing

Ne mogu vjerovati....

Dragi moji…ovako….kao prvo, molim vas da mi kommate što više, da me čitate, pišete mi što mislite o mojim postovima, o mom blogu uopće, da znam što poboljšati, a što maknuti.
U mom životu ima dosta novosti, svakodnevnih, poneke su i neobične, čudne, šaljive, a poneke su bizarne, depresivne, a neke o ljudima koji su dio mog života, mojom voljom ili ne. Kao što svi moji vjerni čitatelji znaju, ja ne podnosim jednu osobu…no, u zadnje vrijeme ja i ta osoba (od sad zvana ON) se začudo odlično slažemo…ONcerek je bio na koncertu, nedavno, a oni nisu smjeli slikati, a ON je ipak slikao…..nisam sigurna je li zbog mene ili zbog samog sebe, ali ipak, hvala mu…u zadnje vrijeme je nešto nježniji prema meni, obzirniji, bolji…ne znam mijenja li se ili su samo takvi dani, ali znam da ću se ipak teško rastati od njega…nedostajat će mi… a mislim da ću i ja njemu nedostajati, bar malo…bar ću u jednom djeliću njegovog uma ostati osoba koja ga je na kraju osmogodišnjeg školovanja napokon prihvatila onakvog kakav je…žao mi je zbog svega; zbog mog osuđivanja, ignoriranja, vrijeđanja, no tad sam jednostavno vraćala ono što je on meni radio. Nadam se da ćemo se jednog dana sresti i popričati o tome…bar jednom.
No, idem na more!!!smokinsmokin Jedva čekam, a onda, 1. 7., su mi upisi u srednju!!!!! Jedva čekam! Čovječe, još jedno poglavlje u mom životu se otvara, novi ljudi, nova okolina…hm…bojim se…iskreno…što ako me ne prihvate?cry Što ako ću biti zadnji luzer, zadnja budala tamo…uff…gadno…što ako će me neke cure imati na piku, pa me zaje****** pune četiri godine?cry Što ako neću biti dovoljno dobra za njih? Najradije bih odustala od svega, ali neću…borac sam…deadbeljwinknutsmijehodbijam to napraviti…no, dakle, da krenemo o moru…o, da…jedva čekam to razdoblje, no, brine me ono što brine svaku curu: KILE…headbangheadbangheadbangkatastrofa….već sad se brinem o tome koliko ću se udebljati, katastrofa. Znam da je to grozno, da se ne bih trebala to raditi, sigurno ćete reći da ću prolupati, ali ne mogu si pomoći. No, ove godine ću se zaposliti, tako da ću nastojati ne previše brinuti o tome… Kao prvo, bit ću sa svojom Marijanom tjedan danazujozujoyessretanzubosmijehnaughtywinknut, onda su mi upisi…ona opet od 4. 7. – 27. 7., pa onda opet od 6. 8. – 16. 8., jer moram se spremiti za školu…AJME, skroz me zanima kako će to biti…nadam se da ću se zaljubiticerek, da ću se ja svidjeti nekom dečku, da ću naći frendice, a preko ljeta se nadam da ću se zaljubiti…to mi je san…da nađem neku ljubav preko ljeta, da me grije u zimske danecerekcerek… Ajme, kako bi život onda bio lijep… Bit ću puuuuno vremena sa mojom Mare, koju nešto muči, no ne znam šta…ali bit će ona dobro, jaka je ona, znam je.yesyes A poslije ću biti sa svojom frendicom Mateom na moru, joj šta ćemo jesti sladolede, lovit komade po plaži, po centru…zezat se, uživat… Ma bit će predobro!!! Ovo ljeto će biti predobro!!!
Nego, da pitam sve fanove Linkin Parka; biste li htjeli da oni dođu u Hrvatsku?? Meni bi to bilo ostvarenje sna…ajme…vidjeti Chestera kako se derecerekcerekcerek, da se bar jednom popnem na binu, da zapjevam Shadow Of The Day ili In Pieces…to bi bilo ostvarenje trogodišnjeg sna!!!finofinofinocerekpjevapjeva
A sad, dragi moji, mislim da bi bilo dosta…lol…malo sam odužila ovaj post, nadam se da mi ne zamjerate. Pozdravljam Marewave(oujeah, ovo ljeto će biti suuuuuuper!!!!!!), Grcuwave (moje dvije bebe, koje su mi veeeeeeeeelika podrška u životu, ne znam što bih napravila da nemam vas!!!), Mateuwave, s kojom ću provesti najluđe ljeto u povijesti, NJEGAwavecerekfino(nedostajat ćeš mi..šmrc), Miu Collusizujopjevanut, najopičeniju curu na svijetu, koja je super podrška u mom životu i hvaja ti na švemu!!!wave
…volim vas sve, vaša †Vlűg8ű†, aka. Snoopycerek



Post je objavljen 15.06.2008. u 18:27 sati.