Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bloooog3

Marketing

Na rubu pameti

Osjećam se strašno, strašno...ne mogu podnijeti pomisao da opet moram prolaziti kroz pakao neke veze...u to ne mogu uroniti...burninmad
Ne smijem paničariti. Samouvjerena sam, razumna, odgovorna i naivna (ponekad)….(varanje)…
Nećemo reći da svi muškarci varaju. Ali svi muškarci razmišljaju o tome. Muškarci imaju stalno želje koje ih žderu! Voli doći u tvoju KULU poput viteza lutalice bez obaveza. A onda se vraća u svoj DVORAC. Može telefonirati kome god hoće, a ti to nećeš znati. puknucu mad
Dok žene odgajaju djecu u ograđenom selu, a muškarci se ponekad pojave i poševe ih. Danas žene stječu ekonomsku neovisnost i pojavljuju se natpisi na kojima piše „Ugroženi muškarci“ jer i ondje oni gube svoju ulogu baš kao i u CIJELOM JEBENOM SVIJETU.

KONDOMI!!!!!
Lov na kondome ispao je totalna katastrofa. Najprije sam uživala u iznenadnom osjećaju da sam potrošač kondoma. Kad mi je seksualni život na nuli, uvijek se ražalostim čim prođem pokraj police s kondomima, jer mi je uskraćena cijela jedna strana života. A kad sam došla do pulta, našla sam se pred zbunjujućim izborom različitih vrsta: Ultra Safe (primamljiva reklama a la Kellogg), Ultra Fine „premazano spermicidom“, Gossamer „premazano blagim ovlaživaćem bez“ (i sad dolazi odurno odbojna riječ) „spermicida“, Natural „za poseban osjećaj udobnosti“ (znaći li to veći – a što ako ispadne prevelik?) fino
Bijesno sam zurila gledajući ispod trepavica u široku lepezu kondoma. Svi mi hoćemo posebnu osjetljivost i poseban osjećaj udobnosti i ultra fino pa zašto onda moramo birati između toga?
Ja sam profesionalka, nisam došla da mi se upucava. Ni u kojem smislu. Iako to, zapravo, samo dokazuje koliko muškarci vole kad im se čini da ti se ne sviđaju.
thumbup
::KASNIJE::
Gladio me po kosi, vratu, leđima, počeo mi skidat jaknu s ramena, rukom je posegnuo dolje i jednim potezom otkopčao grudnjak. Prestani, vikala sam. Molim te. Gotovo sam prasnula u smijeh. Odjednom sam mu ugledala lice. Nije se smijao….
Ležali smo čvrsto zagrljeni dok su nam se tijela skladno micala odajući neopisivu želju za seksom. Njegova ruka je strastveno držala moj struk, njegovi poljupci su klizili cijelim tijelom. (sanjam)
smijeh naughty
::KASNIJE::
Zašto mi se to i dalje događa? Zašto? ZAŠTO? Čim mi se čini da je divan, osjećajan, slobodan i da bi ga prihvatila moja mama, da nije lud alkoholičar ili sjeban, ispada da je perverzni peder. Kome treba muškarac. Dosad se sve vrtilo oko toga da su muškarac i žena zajedno jer žene bez njih ne bi preživjele, ali danas – ha! Imam prijatelje, prijatelje s povlasticama, povlastice pa zato - ha! Hahahahaha!
(Ipak mi treba dečko!) cry
-.-'


Post je objavljen 15.06.2008. u 15:35 sati.