Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furimmerrock

Marketing

finally sunceeeeeee.. jedino sto me veseli..

subotaa.. vani je napokon sunce.. za razliku od proslog tjedna...
ovo ce bit jos jedna subota koju cu provest sa starcima jeeej.. jedva cekam..
prozivim cjeli tjedan, jedva cekam subotu da cu ic van i onda mi kazu da ne mogu ic.. ma super..
i sada dok lijepo tu buljim u komp i u pozadini cujem reprizu od farme napokon shvacam kako je moj zivot dosadan.. iz tjedna u tjedan prolaze dani a meni je svaki dan isti.. cjeli tjedan idem u skolu, popodne moram ucit, van ne mogu ic, gledam tv il tako nesto.. petak opet sam doma, subota vecinom isto.. idem van svake prjestupne.. i nedjelja.. drugi dan skola.. vau
kad ce se sve to promjenit? jer ovo je stvarno jadno..starci mi govore da se moram druzit sa prijateljima al kako da se druzim kad ne smijem van.. di? kada? jedino mi ostaje u skoli al sto znaci onaj pet minutni odmor izmedju sata? ama bas nista.. nije dovoljan..
i tako ce proci sve cetiri godine.. i onda fakultet.. a tek onda se necemo vidjat..
ne zelim ni razmisljat o tome, o buducnosti.. treba zivjeti u sadasnjosti.. a kako kad je sadasnjost ista ko proslost.. kod mene je uvjek ista, uvjek dosadna..

bas sam razmisljala kako smo se svi promjenili od osnovne.. neki na bolje, neki na lose.. lijepo nam je onda bilo.. al sad je mozda jos i bolje.. nekako mi se cini makar je od onda prosla samo jedna godina da smo svi nekako stariji, da nismo vise onako jako djetinjasti.. al vjerojatno mi se to samo cini.. precudno bi to bilo.. za nas..

moram ici.. uciti.. jeeej.. jedva cekam..

Post je objavljen 07.06.2008. u 14:23 sati.