Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tennant

Marketing

Točno u minutu

Tu večer namjeravao sam gledati televiziju, a točno u ponoć mobitelom poslati poruku kojom čestitam rođendan svojoj dragoj prijateljici Maji iz Makedonije. Bio sam umoran, prilegao i probodio se oko 1 sat noću. Počeo sam gledati film, točnije pola filma je već prošlo pola filma. Od ideje da čestitam rođendan sam odustao tj. odgodio ju za sutra. Nakon onog filma, gledao sam još jedan film a zatim još jedan. Sutradan sam se probudio oko 10 i pol, a dok sam došao k sebi već je prošlo podne. Zatim sam Maji poslao poruku. Uslijedila je njezina nevjerojatna poruka koja je otprilke glasila ovako: "Ne mogu vjerovat, poruku sam dobila točno u minutu kad sam rođena!".
No, tu nevjerojatnost ne završava. Odgovorio sam joj "I ja sam rođen u isto vrijeme" (drugi datum, ali u isti sat i minutu). Zatim sam provjerio u dokumentaciji, budući da mi se javila sumnja da sam možda rođen 5 minuta ranije. Zatim je uslijedila poruka da sam ipak rođen 5 minuta ranije, ali je i Maja zatim poslala poruku "Kad bolje razmislim, mislim da sam i ja 5 minuta ranije rođena".
I dok Maja i ja čudesno raspravljamo o satima i minutama rođenja, jedan čovjek nije se puno zamarao time. Neil Tennant je gostovao u hrvatskoj televiziji 13.5.1991. godine- dan uoči nastupa u Domu sportova, a gledateljica koja je imala sreću dobiti telefonsku vezu je (od svih mogućih pitanja) odabrala baš pitanje u koliko je sati rođen. Neil je jednostavno odgovorio da ne zna ("I don't know").

Post je objavljen 31.05.2008. u 12:23 sati.